Nejste přihlášen/a.
Dobrý den ,po rekonstrukci koupelny jsem si koupil skřínky s umyvadlem jika vše bez problémů napojil jsem si vodu a koupil sifon po zkrácení trubek a usazení jsem zjistil že když dám spodní šuplík tak sifon vadí zavření sifon by potřeboval tak cca 4 cm výše nebo spíše to koleno kde je voda proti zápachu ale už to nejde kvuly odpadu jak to vyřešit kerý sifon tam bude pasovat?
No a proč jste ten vývod z umyvadla dal rovnou kolmo dolů? U sifonu je ještě přece jedna část, kterou si právě nasměruji sifon tam, kde ho potřebuji ( ke zdi) a teprve pokračuji dolů. Aspoň tedy já ho u tohoto typu měl. A chlapi instalatéři, než se do mě pustíte, neživím se tím, jen jsem vám, donucen okolnostmi, musel zrovna nedávno fušovat do řemesla a toto jsem také řešil.
Tady je to vidět siko.cz/...
Do zdi dejte HT koleno,krátkou HT trubku a další HT koleno. Tím ten odpad dostanete výše a při troše štěstí to vyjde za a nad to šuple.
ano, tohle je technické řešení, ale bohužel mu to bude smrdět...já si tak kolínkoval sifon u dřezu...bylo to sice elegantní, ale každej kdo ke me přišel mi hlásil, že mi smrdí sifon..já byl proti tomu imuní, takže mě to netankovalo..musel jsem to popřepojovat...a taky tam mám teď takovou opičárnu, ale už to nesmrdí
Dneska jsou moderní sifony "husí krk" a pokud se ti to jako řešení nelíbí můžeš použít sifon pod sprchový kout, ten může mít třeba jen 10cm do hloubky.
Husí krk je největší blbost co by tam mohl dát. Jedině , že by si zajistil instalatéra na pročišťování a zajistil mu tak pravidelný výdělek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.