Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám doma elektrokotel Ray 24K, který mi začal hlásit chybu F.22, nízký tlak otopné vody, potřeboval bych tedy poradit jak napustit vodu do kotle. Jelikož tomu moc nerozumí tak žádám radu.
Přikládám obrázky jak to u mě vypadá.
Mohl by mi někdo prosím poradit, jak mám postupovat, abych napustil kotel vodou?
Předem děkuji Pavel
Vodu do topeni dopoustite pres pruhlednou zahradni hadici. Vpravo dole je privod vody, a na odkalovacim filtru ze spodu je ctyrhran , ktery otevrete vickem, ktere visi u hadice. Na tom vicku je klic potrebny na otevreni ventilu od filtru. Takze je potreba otevrit ventil na filtru na kotli a pote otevirat a regulovat ventil na privodu ze zdi a dopustet na pozadovany tlak v topeni.
Dopusteni vody topeni pres odkalovaci filtr je docela nestandartni reseni, protoze kal a necistoty si znovu roznesete zpet do topeni.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.