Nejste přihlášen/a.
2x
Při tak malé spotřebě bych se nemohla ani koupat, vařit, prát. Vaši spotřebu mi vezme jen rychlovarka na kafe.
el - z vašeho dotazu není jasné kolik osob je v bytě. Při tak mizivé spotřebě jste pravděpodobně sama, u nás je to jiné.
2x
doplněno 14.12.20 09:46: Ano topim elektřinou, pračka, sušička, bojler, dvě TV, počítač atd...je to můj denní průměr za celý rok.
Pokud to bude větší nebo méně zaizolovaný dům, vše na elektřinu, více dětí na koupání, vaření či praní- tak je to asi normální spotřeba či platba.
1x
Spotřeba je velice nízká. Hospodaříte dobře. Na ničem už neušetříte, i v bytě je potřeba žít kvalitně /teplo, vaření, světlo, televize, internet/.
Víc to ani snížit nejde, leda používat svíčky, ledničku vypnout a potraviny v igelitce na parapet, jako to bývá na ubytovnách.
Máte systém zcela v pořádku.
0x
Spotřeba za den 2 kWh je vysoká. Dělá to asi televize, a stejně mi to nesedí. Ledničku asi nemáte? Neuvádíte, ta nejvíc žere. Nejhorší jsou ledničky s mražákem nebo mražák sám.
Napsal jste pěknou blbost. 2kWh jsou úplně v pohodě, pokud tedy nežijete v zemljance a nesvítíte svíčkama.
Pro tazatele/ku "kapišto"?
0x
"mám tam každý den nárůst cca 2 navíc" to by znamenalo spotřebu první den 2kWh, druhý 4kWh, třetí den 6kWh..., ale míněno je asi spíš spotřeba 2kWh denně. To je tak např. vyprání 2 várek prádla v pračce. Je to průměrný trvalý odběr 83W (o něco víc, než kdyby Vám šla tevale televize, ta má kolem 50W). Takže spotřeba nízká.
0x
myslím že nejjednodušší je vzít fakturu, kouknout na celoroční spotřebu a tu podělit 365 kolik je průměr na den...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.