Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím o radu. Na PVC se mi na pár místech objevují vlhké skvrny. Pod jedním křeslem to bylo nejpatrnější. PVC je volně položené pár měsíců a musím připustit, že podklad zřejmě nebyl úplně vysušený tak jak by měl být, spěchalo se. S riziky počítám, pokud lino zežloutne, bude se muset časem vyměnit. Ale nerozumím těm vlhkým flekům. Rosení by to být nemělo, podlaha není studená, místnost pod PVC vytápím na 15 stupňů. Je možné, že skrz lino vzlíná vlhkost nahoru? Měl jsem za to, že pevco je nepropustné.
Díky.
PVC 100% nepropustné je (pokud je to skutečně PVC). Nesrovnávejte podlahovou krytinu s tenkou střešní fólií.
Je to tohle zátěžové: koberce-breno.cz/...
Takže snad žádný aušus. Pokud to teda nemůže projít zespodu, tak to se mi na podlaze voda sráží? Nechápu to.
Tak teď teda nevím. PVC přilepené nemám, ale jakmile ho vyrvu z pod lišt, abych to zkontroloval, tak už ho tam zpátky nenacpu a budu je muset servat a lepit znovu.
Tak jsem to teda serval a podíval se tam. Vůbec nic. Žádně známky plísně ani vlhkosti. Stěrka suchá, filc suchý. I pod tím křeslem, kde jsou zvrchu na linu nejvíc vlhké fleky. Beton je teda na dotek studený.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.