Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ZRUŠENI TRVALEHO BYDLIŠTE po 3

Od: martin450 odpovědí: 5 změna:

Krasný den všem-pišu jsem po 3 a znova od vás potřebuju pomoci . Prosim stale se jedna o zrušení bydlište-nove info-otec už dostal dopis , í ho 14dni na pošte prvni věc je jestli to tam nechavá schvalne ab\ych se nemohl odvolat nebo nevim-dalši vec me nic nepřiščlo volal jssem na poštu nic tam nemám jak se teda mam odvolat na to co nevim a ještě stuhnout lhutu:? Poradite:minule jsem byl v nemocnici krvaceni dfo žaludku pak mi zjistili vředy a zanet zaludku a mam ještě hodne vyšetřeni a dalši podezrení na horši veci bohužel i mam velke bolesti a tohle mi nepřida a on mi řekne buud se divat jak te policie vyhazuje a jak bvudeš chcipat tohle řekl nema nic a nikoho kdo pomuže poradi pomuže te mi jak jednat dál vubec si nevim rady děkuju moc. Krasný vánoce všem.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Především se uklidněte, ať se vám zdraví ještě nezhorší - už dvakrát jsem vám psala, že možnost zrušení trvalého pobytu je značně nepravděpodobná. Z toho, že dopis dostal pouze váš otec a ne vy by se dalo usoudit, že jeho žádosti nebylo vyhověno. Proto jste taky žádné vyrozumění nedostal, nemáte se tedy ani proti čemu odvolávat. A policie vás skutečně jen tak "vyhodit" nemůže.

martin450
hodnocení

kežby to tak bylo ale tady vubec neni spravedlnost a ja misto toho mit klid a pripravovat se na operaci tak tohle nechapu to že níikdo se nepta me nerešeni nic je to strašny děkuju za tamtu radu

hodnocení

3x

Nevím proč Vás otec neustále takto zbytečně straší..I já jsem Vám opakovaně psala, že pokud tam bydlíte a využíváte byt, tak Vám trvalý pobyt nemůže nikdo zrušit. Snad i sousedé Vám mohou dosvědčit, že tam bydlíte, ne? Jak víte, že má otec na poště dopis? To Vám řekl on? Buďte v klidu, ať se Vám zdravotní problémy nezhoršují.

martin450
hodnocení

Já tam byl se ptat jestli tam nema dopis a ona že otec tak jsem usoudil že je to othle o on me furt nadava řekl že ho tam má v klidu to nejde nejhoriš že obet je vinik a vinik je obet ztratil jsem vše vše a dokud me on nezabije nebude čtastnej to řekl a policie mu jde na ruku což vubec nechapu přijdu si ve špatnym hororru je to pro me strašny nemam nic nikoho byt přateole a ted ani zdsravi mam jit na opreraci a sl\yšim už jdeš snad tam chcipneš i matka ja bych tam nikdy nešla ztza tebou je to peklo a nepomuže nikdo a ot jsme nic neudělal zasčal covd on začal bejt doma zblaznil se našel si na fb v 70 ženskoy a uplne je snej nekdo jinej policie mi jde na ruku už me nekolikrat zaloval že jsme ho napadl prej kopal do nej nebo pesttma jenže vyšetřovani se odložilo že to nebylo tak jak řika nebo nejak se to prostě vždy odložilo protože nejaka ta jeho ženska na netu mu řekla co mařikat aby me vyhodili a on to ma na papiře na stole nebo me mlati hadici a nepomuže nikdo řekl jsem to obvodkakovi řkel jsme tu i nejakymu psychikiatrovi i policii ale nic nikdo nic dokud me nevyhodi nezabiji což už je skoro ach jo ale děkuju za pomoc

iz*
hodnocení

0x

Martine,

už několikrát jsme Vám přece odpověděli, že dokud tam bydlíte, nemusíte se zrušení trvalého pobytu obávat (otec nemůže prokázat, že tam nebydlíte).

Myslete teď hlavně na své zdraví a pokuste se na to nemyslet (já vím, mně se to řekne, že?), protože stres zhoršuje řadu nemocí, včetně žaludečních vředů. Až se zlepší Váš zdravotní stav, bude se Vám lépe řešit i záležitost s pobytem.

Také nerozumím, proč Vás otec takhle "natahuje" - zdá se mi ale, že to asi bude dlouhodobější problém, že to není jeho momentální rozmar.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]