Nejste přihlášen/a.
Prosím vás, existují zdroje nebo nějaké zapojení pro led pásky, aby náběh světla nebyl rychlý, prakticky okamžitý z 0 na 100%, ale byl náběh trval třeba půl sekundy? Třeba jako rozsvěcování a zhášení halogenových žárovek.
Mě to vždycky "praští" do očí.
Děkuji
Děkuji za odpověď. Díval jsem se na ně, ale myslím že tyhle jsou dobré třeba do obývacího pokoje kdo si chce regulovat intenzitu svitu.
Chci nainstalovat led pásek v profilu na chodbu, světlo je ovládané z 5 ti míst. (vypínače šestky a sedmičky)
A chci jen efekt aby při rožnutí světla, led pásek najel na intenzitu světla plynule 0-10-20-30-40-50-60-70-80-90-100% během řekněmě půl sekundy.
Místo klasického skoku z 0 na 100% po stisknutí vypínače.
Doma mám v obýváku dotykový stmívač
stačí sáhnout na Al lištu a rozsvítí se to plynule, pak jsem pro děti koupil tento typ
ten má i DO a je vhodnější pro delší pásky
Děkuji za odpověď. Procházel jsem to a myslím, že minimálně ten RF11 by snad měl být to co hledám.
Cituije ze stránek: "Tento ovladač má při zapnutí a vypnutí náběh - rychlé ale pozvolné rozsvícení či vypnutí."
Seznámím se s tím víc, děkuji!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.