Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jsem domácí kutil a chtěl bych si koupit svátečku, která by byla použitelná na občasné zavaření výfuku a drobností na autě.
Nejspíš budu potřebovat COčko?
Klidně mi bude stačit i něco z druhé ruky.
S čím máte prosím zkušenost na takové to občasné domácí kutění?
Děkuji
jsem domácí kutil a chtěl bych si koupit svátečku, která by byla použitelná na občasné zavaření výfuku a drobností na autě.
Nejspíš budu potřebovat COčko?
Klidně mi bude stačit i něco z druhé ruky.
S čím máte prosím zkušenost na takové to občasné domácí kutění?
Děkuji
11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
Pokud nemaš v planu delat karosařinu tak je cočko skoro zbytečný
mirra
Co je to dobrá svářečka, za kolik se dá sehnat nějaký rozumný investor i starší?
To COčko je hlavně na tenké plechy jinak nemá využití?
To COčko je hlavně na tenké plechy jinak nemá využití?
Cočkem zavařIš kde co i schnilotinu akorat je takovy neskladny pod auto pokud neni vyložene na zvedaku se nevejdeš
Ja mám invertor co stal kdysy 13000kč
Bratr ma nákej omikron za 6500kč a taky mi to snim šlo
Pokud nekoupiš nákej neznačkovej či čínskej šajz tak by to mělo jit
Jinak časem přídeš na to že plátovat schnilí vejfuky je škoda práce a ztráta času![*smich* *smich*]()
Ja mám invertor co stal kdysy 13000kč
Bratr ma nákej omikron za 6500kč a taky mi to snim šlo
Pokud nekoupiš nákej neznačkovej či čínskej šajz tak by to mělo jit
Jinak časem přídeš na to že plátovat schnilí vejfuky je škoda práce a ztráta času
0x
Staršie bazárové CO sú v drvivej väčšine poctivé zváračky s medeným trafom,no aj váha je poctivo poriadna.Ak chcete CO na malé kutenie,tak si kupte invektorové CO na jednú fázu domáceho výrobcu.
Pre zváranie elektrodou invertor. Napr. aj s TIGom.
Čo sa týka CO zváračky len na trubičkový drôt sa veľkým oblúkom vyhnite.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]