Dobrý den, jsem domácí kutil a chtěl bych si koupit svátečku, která by byla použitelná na občasné zavaření výfuku a drobností na autě. Nejspíš budu potřebovat COčko? Klidně mi bude stačit i něco z druhé ruky. S čím máte prosím zkušenost na takové to občasné domácí kutění? Děkuji
Cočkem zavařIš kde co i schnilotinu akorat je takovy neskladny pod auto pokud neni vyložene na zvedaku se nevejdeš Ja mám invertor co stal kdysy 13000kč Bratr ma nákej omikron za 6500kč a taky mi to snim šlo Pokud nekoupiš nákej neznačkovej či čínskej šajz tak by to mělo jit Jinak časem přídeš na to že plátovat schnilí vejfuky je škoda práce a ztráta času
Na ten výfuk má COčko nevýhodu v tom, že se s ním musí vařit čistý kov. Elektrodou jde jít klidně do rzi, ale COčkem ne. Takže výfuk ne, že by nešel (několikrát jsem to dělal), ale musí se do zdravého a čistého materiálu.
Chápu že shnilý už asi nemá cenu opravovat, ale někdy i nový výfuk nesedí a musí se používat i svářečka aby se dopasoval? Co taková ta svářečka co nahrazuje COčko co má trubičkový drát? U takových nemáte zkušenost?
Staršie bazárové CO sú v drvivej väčšine poctivé zváračky s medeným trafom,no aj váha je poctivo poriadna.Ak chcete CO na malé kutenie,tak si kupte invektorové CO na jednú fázu domáceho výrobcu.
Čo sa týka CO zváračky len na trubičkový drôt sa veľkým oblúkom vyhnite.
mirra
Dobrý den, potřebuji vařit i tenké plechy na výfuku. Jaké parametry by měla mít svářečka? A opravdu svařovat trubičkovým drátem není vhodné? Prý je to stejné jak s COčkem, kdy se vytvoří ochranná atmosféra. Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.