Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reklamace akuvrtačky

Od: papouch01® odpovědí: 4 změna:

Ahoj,

mám takovou otázku. Před nedávnem jsem reklamoval akuvrtačku-hobby (i když nikde jsem si nevšiml, že by bylo psáno, že to je na hobby), chlápek se mne ptal na to, jestli s tím náhodou nemakám 8 hodin v práci. Řekl jsem že ne, ale říkal jsem si, že kdybych mu řekl, že ano, pracuji s tím 8 hodin v práci, co by se jako stalo? To by to nereklamoval? Copak já můžu za to, že ta firma neumí vyrobit akuvrtačku co vydrří fungovat 3 roky?

V tomhle se vůbec nevyznám, ptám se jako naprostý laik, předem se trěším na komenty, díky všem

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

4x
Stane se presne to, ze to svedou na bezne opotrebeni. Kdo to ma na denni praci, at si koupi drazsi a kvalitni, co je na to staveba. Je to ciste o tom, ze si podnikatel koupi vrtacku bez ica, pak ji da do nakladu a uziva to jako profi stroj. A reklamovat to pak jde jako koncak. Jako podnikatel nemas narok na stejnou zaruku, tot vse.

hodnocení

3x

Možná jste si nevšiml ale v záručních podmínkách máte vše vypsané. U různých výrobců je to různé. Např. může platit pro hobby nářadí 2 letá záruka a pro profi nářadí jen 6měsíční. Někteří výrobci vám umožní za registraci nářadí prodloužení záruky na 3 roky a někteří rovnou napíší , že hobby nářadí nelze provozovat pro podnikání. U své pily Skill mám napsáno, že tento nástroj není určen k profesionálnímu použití!

hodnocení

2x

Klasická ubohá vyčuranost prodávajícího a zkouší to.Hlavně se nedej.Nemá vubec nárok jen Tě testuje co vydržíš.

Podobná klasika jako reklamce bot.Jestli je náhodou nenosiš často...

Nebo notebook taky na mě někdo zkoušel že podle opotřebení jsem ho asi používal denně hodně hodin...

Ona ta vychcanost je asi tak 1:1...
Všichni se brání a spekulují... On ani spotřebitel nemusí být žádný chudák, ale pěkný vychcánek... Vše je o lidech...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]