Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Digestoř fouká horní mřížkou ven

Od: stepm® odpovědí: 3 změna:

Digestoř Concept OPP2260 - vzduch fouká jak do odtahu, tak i ven mřížkou nad tlačítky. Je to normální nebo je nastavena na recirkulaci? V návodu se o recirkulaci píše, ale o nějakém přenastavení přístroje na odtah tam není ani slovo. Díky.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Uhlíkový filtr je mimo digestoř? 3. V prostoru mezi oběma motory otočte páčku do režimu recirkulace (viz Obr. 2).
doplněno 05.12.20 23:02: Z návodu...pročtěte si ho...
hodnocení

To snad není možný... obrázek jak kráva a já ho nevidím... díky moc :-D

111®
hodnocení

0x

na tom návodu to vidět není, kouknout rovnou mezi mootory, já měl něco podobného, hledal jsem a nakonec mi to ukázel soused. Protože to moc nepomohlo , zastavit foukání do místnosti, skončilo to tak, že jsem tam dal kousek papíru na tu výstupní mřížku, ovolil systém vložil odspodu, a je klid..předpoklad je že tam není uhlíkový filtr, jinak by to nešlo, musí být odtah do komína..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]