Nejste přihlášen/a.
Kupuji v Praze citróny bez chemického ošetření.
Doma je omyju, kůru nastrouhám a na topení usuším, jde to rychle, obsahuje málo vody.
Vnitřky mrazím, nakrájím podle potřeby a po menších porcích zamrazím.
K spotřebě vytahuji, nechám povolit jen mírně a ještě ztuhlé krájím podle využití.
O sušeném citrońu jsem neslyšela, spíše kandovaném. Vnitřek má hodně vody, tak nevím, leda v sušičce?
V nabídce citronového prášku píší, že se citron nejdříve zbaví vody a potom suší kůra i dužnina a rozemele se.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.