Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odstranit z pračky přepravní šrouby?

Od: palan odpovědí: 9 změna:
Dobrý den. Instaluju pračku AEG (L6SE47SCE). V návodu je napsané, že má pračka přepravní šrouby, které je třeba vyšroubovat včetně plastových rozpěrek (a gumového těsnění). A místo nich dát plastovou krytku.
Šrouby ven jdou, ale plastové rozpěrky s těsněním není možné dostat ven. Neřešil jste někdo něco podobného?

Jak odstranit z pračky přepravní šrouby?
Jak odstranit z pračky přepravní šrouby? #2
Jak odstranit z pračky přepravní šrouby? #3

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Také jsem s tím u pračky AEG bojoval, není to tak snadné jako na videu ! Po větším násilí se mi podařilo vyndat dvě rozpěrky, ale u té horní při vytahování gumy rozpěrka za gumou žuchla na dno pračky. Sundal jsem ten velký plastový dekl zadní stěny vyndal rozpěrku a našrouboval dekl zpátky. Je to jednoduché, na žádném ze šroubů není pečeť, nikdo nic nepozná a záruka bude zachována.

doplněno 06.12.20 16:12:

Jsem rád, že rada pomohla ! *hej*

palan
Plomby jsem se právě bál.
Dovnitř šly zastrkat špunty mnohem lépe a mám za 5 minut hotovo.
Děkuji za radu, díky tomu snad dneska vypereme :D

hodnocení

1x

Podebrat šroubovákem, ale když to necháte takhle, tak se taky prd stane. Hlavně že šrouby jsou venku.

doplněno 05.12.20 14:16:

Ale pozor, ty plastové cajky jsou docela dlouhé, určitě vyndat!

doplněno 05.12.20 14:18:

Zkuste ty šrouby trochu zašroubovat zpátky a pak s nimi vytáhnout i ty plasty.

palan
To bohužel nešlo :(

hodnocení

1x

Uchopte plast do sikovek , trochu pootočte sem a tam a vytáhnete.

ccc*
hodnocení

1x

Všechno jde, jen malý děti nejdou. Našroubovat zpět šrouby, jen na pár závitů. Vzít sikovky a za ty šrouby chytit a vyklat s nimi do strany a vytáhnout. Jakmile by tam něco zůstalo , máš po záruce. Nic nenechávat.*pivo*

hodnocení

0x

Tchýně před prvním praním zapomněla vytáhnout tyto šrouby - ulomilo se to uvnitř a při ždímání bouchalo, skákalo po místnosti...- musela se zadní strana odšroubovat a "vyrvat" zbytky ven.

hodnocení

0x

Dobrý den, tady máte videonávod jak mají vytáhnout - 1.47min.

palan
Tak to opravdu nejde, tenhle návod jsem našel také...
Zítra zavolám reklamace/servis, protože to nejde dostat ven nijak, ani sikovkama.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma vyklat

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]