Dobrý den. Instaluju pračku AEG (L6SE47SCE). V návodu je napsané, že má pračka přepravní šrouby, které je třeba vyšroubovat včetně plastových rozpěrek (a gumového těsnění). A místo nich dát plastovou krytku. Šrouby ven jdou, ale plastové rozpěrky s těsněním není možné dostat ven. Neřešil jste někdo něco podobného?
Také jsem s tím u pračky AEG bojoval, není to tak snadné jako na videu ! Po větším násilí se mi podařilo vyndat dvě rozpěrky, ale u té horní při vytahování gumy rozpěrka za gumou žuchla na dno pračky. Sundal jsem ten velký plastový dekl zadní stěny vyndal rozpěrku a našrouboval dekl zpátky. Je to jednoduché, na žádném ze šroubů není pečeť, nikdo nic nepozná a záruka bude zachována.
Všechno jde, jen malý děti nejdou. Našroubovat zpět šrouby, jen na pár závitů. Vzít sikovky a za ty šrouby chytit a vyklat s nimi do strany a vytáhnout. Jakmile by tam něco zůstalo , máš po záruce. Nic nenechávat.
Tchýně před prvním praním zapomněla vytáhnout tyto šrouby - ulomilo se to uvnitř a při ždímání bouchalo, skákalo po místnosti...- musela se zadní strana odšroubovat a "vyrvat" zbytky ven.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.