Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trouba Bosch - teleskopický výsuv

Od: matulda odpovědí: 3 změna:

Prosím o radu - mám čerstvě nainstalovanou vestavnou troubu BOSCH HBG632BS1. Ráda bych si zakoupila teleskopický výsuv. V návodu jsou doporučené typy, ale firma, od které mám troubu, toto příslušenství nenabízí, a když, tak kolejničky včetně postanních roštů, které už mám. Otázka zní : Je možno zakoupit teleskopický výsuv samostatně, např. formou CLIP? Chápu, že mnoho pánů nepeče, ale budu vděčna za každou informaci, protože cenové rozdíly mezi samostatnými kolejničkami a soupravou jsou značné.

Děkuji převelice

M.P.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Radím zde už několikráte - začínejte u zastoupení firem. Zpravidla ti dobří (od jiných bych nekupoval) dobře poradí (volat nebo dole je napsat): bosch-home.com/...

hodnocení

0x

Asi vás nepotěším, ale uchycení kolejniček na stávající rošty výrobce neřeší...je to komplet s jedním, dvěma nebo třemi výsuvy...možná najdete i nižší ceny...

doplněno 04.12.20 23:18:

Tady je taky máte...

Trouba Bosch - teleskopický výsuv
Docela pálka. A já si myslel že takhle drahé je má jen Kuppersbusch jako luxusní značka. Tam je mají taky jen s mřížkou za 2400 ale prodejce mi je nakonec nabídl za pětikilo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]