Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Napojení střešního okna na střechu

Od: brambor* odpovědí: 5 změna:

Chci se zeptat, jak co se dává na uzavření díry, která vznikne pod taškou, kterou třeba zkrátím, aby vyšla správně k střešnímu oknu. Určitě tam nemůže být díra kvůli kunám

doplněno 04.12.20 10:38:

Omlouvám se, první foto tam nepatří, ale nepodařilo se mi ho smazat

Napojení střešního okna na střechu

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Většina řemeslníků tam nedává vůbec nic - prostě se to dořeže a oplechování okna je pod křidlicí - voda tam nenateče, na kuny se nemyslí.

Mám vlnitou plechovou střechu a v některých místech mi tam dávali molitan - tvarovaný právě pro účely zamezení dešti a sněhu. Možná to odradí i kuny -?

doplněno 04.12.20 12:52:

Mrknul jsem se ještě na svá okna - je tam něco jako toto - prostě pevnější typ molitanu, který se tvaruje podle vln krytiny.

brambor*
hodnocení

jj voda tam neteče, ale díra tam je dost velká, tak bych ji chtěl nějak zadělat

brambor*
hodnocení

Jo tak něco podobného jsem našel že to existuje, ale je otázkou jak to bude trvanlivé

Když je taška vlnitá, máte jen zdviženou vlnu, takže nejnižší bod leží téměř na plechu a tím se kuna neprotáhne. Tudíž bych to vůbec neřešil

novak1*
hodnocení

0x

Když tam neteče voda tak tam mužeš dát cokoliv z pevného materiálu co se tam vejde aby to kuny neroztrhali.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]