Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Potřebuji poradit. V místnosti, kde je zima, se objevila tato muška. Místnost byla uzavřená. Není tam žádné jídlo, ovoce. Co je to za mušku? Z čeho žije? Mušek je hodně a drží se u stropu. Jsou hrozně malé. Čím mušky zlikvidovat? Děkuji za informace i rady. Viky
Místnost je samostatná, není tam voda, umyvadlo. Je tam jen zimní oblečení na chalupu, boty. Vše bylo postříkáno před uložením.
" Koutule", aneb záchodová muška. Žije v hnoji a v kanalizaci. Občas mi lezou z umyvadla.
viki - děkuji za poděkování, ale nemám to ze své hlavy. Před nějakým časem jsem tady tenhle problém taky řešil. To když se mi tyhle potvory začly objevovat v koupelně.
Magdon by si zasloužil 10 bodu. Děkuji za název, je to přesně ta muška. Našla jsem si co s tím dál. Viky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.