Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Voňavé prádlo

Od: senior odpovědí: 6 změna:

Prosím o Vaše zkušenosti. V čem snad prát?

Potkala jsem paní a jak mě míjela, ucítila jsem závan čerstvého povětří, jakoby moře, svěží vzduch, velice příjemné.

Myslíte, byla to voňavka, nebo prací prostředek?

Kdyby byl člověk pohotový, tak se obrátí, paní dohoní a zeptá se.

Věším prádlo ven, voní povětřím, ale to nevydrží tak dlouho.

Děkuji za reakce.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kepler*
hodnocení

2x

Existují aviváže s různými vůněmi. Já ale aviváž nepoužívám, stejně dobře funguje i ocet s následným mácháním a odstředěním. Zároveň je to i prevence proti vodnímu kameni, dokonce dokáže odstranit již usazený kámen. Překvapivě dobré je řešení v podobě kvalitního voňavého mýdla, které vkládám mezi vyprané prádlo.

senior
hodnocení

Děkuji, ocet občas naleju, s tím mám zkušenost, ale to není ono.

Mýdla do skříně dávala mamka a babička celé mé dětství.*klik*

hodnocení

2x

To byly perlicky do pracky. testovani.zenysro.cz/...

senior
hodnocení

Super. Děkuji moc.

To vypadá na ten mořský charakter, úplně to cítím. Zítra jdu pro něj.

Na mě jsou ty perličky naopak moc převoněný. Co mi voní podobně jak píšete je Moschino light clouds nebo od Cacharelu modrý Eden, ale ten už se bohužel nedělá. Nicméně tu vůni si pamatuji dodnes.

Jo a ještě mi to připomnělo, že jsem si teď koupila vonnou svíčku s vůni oceánu a to je naprostá pecka.

hodnocení

1x

Já jsem svého času místo parfému používala různé oleje do aromalampy. :-D Byly tam právě některé s hodně svěží vůní (např. Modrý vodopád, ale také ještě jeden, lepší, jehož název jsem už zapomněla). Vzpomínám si, že se mě dost často lidé ptali (párkrát i cizí), co to mám za úžasnou voňavku. Na oblečení to vydrželo i několik vyprání, a to jsem se voněla opravdu velice střídmě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]