Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nabyla jsem nemovitost z dědictví (hala). Papírově / úředně je vedena jako lehká montovaná hala. Při kontrole jsem zjistila, že to není lehká montovaná hala (jak je všude vedeno), ale hala, která je pevně spjatá se zemí (vybetonovaná podlaha, ale vše je uděláno bez jakékoliv domunetace a není to ani nikde vedeno-katastr a atd.) Má otázka zní, když bych to chtěla oficiálně zlegalizovat. Bude mi napařena nějaká pokuta? Nebo se tam bere nějaký ohled na to, že jsem to získala z dědictví.
V tomhle je katastr velmi mírný. Přestože má zákonné možnosti udělit citelné pokuty, tak to nedělá. Tedy alespoň mi není znám případ, že by to dělal.
Rozhodně bude dobré, když to dáte všechno do pořádku. Bude to stát spoustu nervů, spoustu běhání a vyřizování, ale v konečném důsledku budete ráda, že máte všechno OK.
Držím palce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.