Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, omlouvám se že opět otravuju ale tahle poradna mi vždy dobře a rozumně poradila, chtěl bych se zeptat nebo spíš poradit blíží se Vánoce a rodičům chci koupit elektrický kartáček vůbec se v tom nevyznám nikdy sme to neměli nechci za to dát moc ale ať to za něco stojí... Myslíte že za 1500 strop 2000 nějaký dobrý najdu? Potřebuji tedy 2 děkuji moc za rady!
Elektricke telo staci jedno a k tomu vymenne hlavice pro kazdeho v rodine.
Obvykle jsou dodavany s nasazovacimi barevnymi krouzky pro odliseni pro jednotlive cleny domacnosti.
Kazdy si pak i muze vybrat hlavici, ktera mu bude vyhovovat - jak velikosti, tak tvrdosti stetin.
Rotacni a rekneme do 1400,- vcetne par hlavic uplne v pohode. Ty drazi (a i o hodne drazsi) pak uz maji akorat naprosto zbytecne funkce navic, ktere k cisteni zubu nijak neprispivaji.
Před více než rokem mi koupili k narozeninám Philips sonicare za 1750,- - nedokázal jsem to mít v hubě - úplná hrůza. Přenechal jsem ho synovi. Letos jsem se odhodlal k nákupu Umax U-sonic white - mí více režimů a já si vybral jeden, který mi vyhovuje. Za 799,- v akci považuji kup za výborný.
Jsem názoru, že pro rodinu alespoň 2. Osobně si často čistím zuby právě se ženou společně. A kdyby se vybil jeden, můžete ho nabíjet a vzít si druhý...
Ok dobře děkuji, ale přeci jen bych radši kdyby měl každy vlastní... Co třeba nějaký od Xioami? Rodina má Xiaomi telefony a hodinky byl by to špatný výběr? Za tu cenu mi přijde v pohodě ale jak říkám nerozmim tomu :D
A k cemu maji byt dva?
Ma kazdy svoji koupelnu? Nebo si nutne musi cistit zuby oba najednou?
Budou obe dobijeci stanice stat zapojene vedle sebe na policce? K cemu? Snad u umyvadla mate dost zasuvek.
Princip el. kartacku je prave ten, ze ma vymenne hlavice pro cleny domacnosti a motorek s baterkou je jeden.
Dva strojky pro dva lidi v jedne domacnosti je podle mne blbost, ale jak myslis.
Škoda, že jste se neptala dříve, já jsem objednávala už loni na AliExpress a sonické kartáčky na zuby, které u nás prodávají za několik tisíc, vyjdou na AliExpress kolem čtyř set a to i s náhradními artáčky. Sama mám jeden a používám každý den dvakrát a mám víc jak rok a funguje bezvadně. Všichni co si kartáček koupili, jsou spokojení a nikomu se ještě neporouchal.
Mají velký výběr, teď jsem v rychlosti našla třeba tento, ale nezaručuji, že do Vánoc přijde.
Škoda, že jste se neptala dříve, já jsem objednávala už loni na AliExpress a sonické kartáčky na zuby, které u nás prodávají za několik tisíc, vyjdou na AliExpress kolem čtyř set a to i s náhradními artáčky. Sama mám jeden a používám každý den dvakrát a mám víc jak rok a funguje bezvadně. Všichni co si kartáček koupili, jsou spokojení a nikomu se ještě neporouchal.
Mají velký výběr, teď jsem v rychlosti našla třeba tento, ale nezaručuji, že do Vánoc přijde. A ten by vyšel asi na 380 korun. A doporučuji, aby měl každý člověk ten svůj. Omlouvám se, skočilo mi to tam 2x, asi jak jsem doplňovala.
Minulý pondělí jsem objednával tady ten. Plus ještě náhradní kartáčky. Maji tam akce, stačí si vybrat. Dneska si jdu pro něj, už dorazil. Jsou tam dva za 1499.- Kč. Sonický bych nechtěl. Volím raději rotační.
Já vezmu nějaký ten od xiaomi máme od toho všechno tak ať u toho zůstaneme Přemýšlím buď tento: xiaomi-store.cz/...
nebo tento: xiaomimarket.cz/...
co myslíte?
O této značce jsem taky přemýšlel. Není špatná. Jen vydrží jen 7 dní a má menší rychlost. A jeden čistící program. Ta rychlost otáčení kartáčku ale není špatná. Jen se bude muset počítat s častějším nabíjením. Já je již mám doma ( tyto - nazuby.cz/...) a již se nabíjí.
Rozhodně s těmito neprohloupíte. Sloužit budou dobře. Jinak jsem to platil předem, tak čekali, ažv jim peníze přijdou na účet. Pokud to chcete rychleji, nechte si to poslat na dobírku.
Značku Oral B znám a je to dobrá značka, ale je mi divné, že se musí nabíjet každých 7 dní. Mně vydrží kartáček nabitý určitě měsíc a zuby si čistím 2 x za den.
Za l0 let jsem měla stejné 2 a nabíjela jsem snad jednou za měsíc. Pak jsem si, já blázen, koupila sonický, abych prý šetřla dásně. A když jsem si ho dala do pusy a on se chvěl, tak pracuje, naskočila mi husí kůže a zježily se mi vlasy. Nemohla jsem a naštěstí jsem ten starý ještě nevyhodila. Vyměnila jsem kartáček, tu hlavici a slouží ještě teď. Ten černý kupte bez váhání.
No to já také. Ale možná někomu vadit může, nebo asi bude záležet na provedení a značce toho sonického kartáčku. Já mám zkušenosti jak s tím elektrickým a tak s tím sonickým a nedá se to srovnat. Ten sonický za ty dvě minuty zuby dokonale vyčistí, že když po nich přejedu jazykem jsou čisté jako sklo. Dokonce jsem se po roce užívání zbavila i zubního kamene.
první sonický - jak jsem psal - mi neskutečně vadil - bylo to šílené...
druhý jsem otestoval kvůli možnostem nastavení - a jak píšu, třetí měsíc ho používám na jednom nastaveném typu čištění a je naprosto ok (tři funkce jsou nepříjemné)...
zubní plak se nestihne za den nalepit na zub, pocitově je to naprosto úžasné a u zubaře mne také pochválil za ústní hygienu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.