Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám vypustit vodu v čerpadlu ve vodárně?

Od: raketa odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, mám v zastřešené vodárně čerpadlo\darling\, které používám jenom pro zalívání zahrady. Teď budu zalívat až někdy v květnu. V darlingu je tedy teď voda, která tam bude stát až do toho května.

Je lepší, když tu vodu vypustím a nebo ji tam mám nechat?

Vodárna většinou nepromrzá a když, dávám tam topidlo

děkuji za rady

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Já vždycky v listopadu darling beru domů a v dubnu instaluji zpět.
Studna je sice v uzavřené místnosti, ale už jsem takhle o jeden vypuštěný darling přišel.

hodnocení

2x

Není lepší vodu vypustit, než plýtvat elektřinou. Je to na vás, jestli vám nevadí vyhazovat zbytečně peníze. To vás ale mohlo napadnout i bez dotazu.

hodnocení

2x
Vodu zo systému komplet vypustite, prípadne čerpadlo s darlingom zatiahnite do domu a cez zimu sa nemusíte zaoberať pošupovaním grafitových tyčí.

hodnocení

2x

Na zimu odmontovat, vypustit vodu a hadice smotat, schovat aby nemrzly venku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]