Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Utopené napojení na pračku ve zdi

Od: oto000® odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,chci se zeptat jak výřešit utopený podomítkový sifon na pračku bohužel při rekonstrukce se zýšila vrstva vyrovnání omítky + lepidlo +obklad.

A teď je problém když se dá kryt sifonu už nejde dotahnout matice na napojení hadice od pračky.

co stím?

Pokud máte nějakou radu prosím oni.

Utopené napojení na pračku ve zdi

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Nevím jaký rozměr tam máte, ale v principu lze použít prodloužení...např.:

koupelny-cz.cz/...

hodnocení

0x

Jaký je problém na připojení hadice přívodu dát prodloužení? A klidně napevno.

Jinak bych nakopal toho, kdo tu rekonstrukci takhle udělal*cert*

111®
hodnocení

0x

já mám pocit, že bourání nevyhnete, velkej řemeslník to musel dělat...kde měl hlavu těžko říci..ale tuším kde..

berger*

Taky si myslím,vychází to blbě. Když tam dá prodloužení,asi tam nedostane krytku... Jedině snad to ještě trochu zkátit (Dremlem?) a pak prodloužení a kryt...

Prodloužení by tam jít mělo, přinejhorším opatrně trochu přiškrábnout obkladačku, jen si to chce pohrát . Špatná komunikace vodaře se zedníkem.

hodnocení

0x

Prinejhorsim to dejte bez krytu a matice pujde dotahnout. Jestli je to za prackou, tak to nepujde videt. A nebo prodlouzeni zavitu.

hodnocení

právě jsem to měřil možná to nepůjde vidět ale zaleží jak se pračka nasměruje ale každá rada dobrá

111®
hodnocení

0x

dole ta ucpávka nepůjde sundat, drží ji malta a na ten horní závit nic nenašroubuje, protože je těsně u obložení..sekat se bude..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]