Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stuk a potize

Od: stouch odpovědí: 6 změna:

Dobry den.Stalo se mi pri stukovani,ze mi stuk nechytal na zed.Predtim jsem nanesl penetraci a stejne.Mam stuk Hasit 651.Nevi nekdo proc?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Asi proto, ze tam je penetrace.

berger*
hodnocení

0x

Co je pod tou penetrací? Někdy kolem roku 85 se objevil nějaký tmel,který se jen natahoval hoblem,nefilcoval. Dávalo se to do paneláků místo tapet. Nemohu si vzpomenout,jak se to jmenovalo,prodávalo se to hotové v igelitových pytlích. Nedávno jsem to potkal při rekonstrukci. Naivně jsem to jen přeštukoval a ráno byl štuk odfouknutý... Musel jsem to zbrousit až na panel.

doplněno 29.11.20 17:50:

Asi jsem si vzpomněl,jmenovalo se to introplasta. Ani strejda google to už neumí najít,jen nějakou firmu,která vyrábí plasty. Jestli to tenkrát mleli z nějakého plastového odpadu...*nevi*

hodnocení

0x

Mně kdysi taky. Štukoval jsem jednu místnost v bytě, kde jsme normálně bydleli. Buď jsem topil nebo měl otevřené okno na větrání. Neschnulo to ani v jednom případě. Nakonec jsem to vzdal a počkal, až venkovní teplota vyšplhala nad 10°C a normálně vyštukoval.

hodnocení

0x

Štuk nechytá na penetraci? Takže klouže?

hodnocení

0x

V případě, že použijete neředěnou penetraci a vznikne tak poměrně nepropustná vrstva, štuk klouže. Podklad musí být prostý hlinkových maleb, nejlépe oškrábaný až na panel a jen slabě penetrovaný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]