Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sušička AEG

Od: mmutz* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,může někdo poradit,jak nastavím vodivost vody u sušičky AEG? V manuálu nic není.Díky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Mám doma již druhou sušičku AEG, ta první vydržela přes deset let, ale v životě jsem neslyšel, že by se někde měla nastavovat vodivost vody.
Samozřejmě, nemusím vědět všechno, ale tady by mě zajímalo, k čemu to je vlastně dobrý?
berger*

Má to souvislost s tvrdostí vody a funkcí nějakého snímače... Při správném nastavení prý sušička líp funguje a dýl vydrží. Podle mě kravina...

Ale tedy jedině tvrdost vody v sušicím se prádle. Protože pak je to už vlastně destilka.
berger*

"8.2 Tvrdost vody a vodivost Tvrdost vody se liší místo od místa. Tvrdost vody má vliv na vodivost vody, a ovlivňuje tak funkci snímače vodivosti ve spotřebiči. Pokud znáte hodnotu vodi‐ vosti vody, můžete nastavením snímače dosáhnout lepších výsledků sušení. Změna nastavení snímače vodivosti: 1. Pootočte programovým voličem na dostupný program. 2. Současně stiskněte tlačítka Sušení plus a Proti pomačkání . Držte je stisknutá, dokud se na displeji nezo‐ brazí jeden z následujících symbolů: – nízká vodivost <300 µS/ cm – střední vodivost 300— 600 µS/cm – vysoká vodivost >600 µS/ cm 3. Opakovaně stiskněte tlačítko Start/ Pauza , dokud nenastavíte požado‐ vanou úroveň." - ukradeno z manuálu AEG *nevi*

Koukám, budu muset ještě jednou a lépe přečíst návod.*cteni**cteni* Jen tak pro zajímavost, ale stejně s tím nebudu nic dělat. Sušička funguje dokonale.

berger*
hodnocení

1x

Jdete na to opačně,nemáte nastavovat vodivost vody,ale nastavit sušičku podle vodivosti. V manuálu to určitě je,dejte přesný typ. AEG Lavatherm to umí.

111®
hodnocení

0x

vodivost vody se dá nastavit třeba přidáním soli, ale domnívám se že to není správné vyjádření pro to co máte na mysli...

To jako hodláte to mokrý prádlo posolit? *haha*

hodnocení

0x

Zkuste rozvést jádro problému, proč řešíte vodivost vody a o jakou sušku jde. My máme AEG už přes deset let, měl jsem ji rozebranou prakticky do šroubku kvůli čištění kondenzátoru. Nicméně nikdy jsem neřešil, nakilk je, či není vodivá ta voda - jakože asi moc nebude, jelikož jde prakticky o destilovanou vodu, ale to ničemu přece nevadí, stejně skončí v kanálu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]