Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,může někdo poradit,jak nastavím vodivost vody u sušičky AEG? V manuálu nic není.Díky
Má to souvislost s tvrdostí vody a funkcí nějakého snímače... Při správném nastavení prý sušička líp funguje a dýl vydrží. Podle mě kravina...
"8.2 Tvrdost vody a vodivost Tvrdost vody se liší místo od místa. Tvrdost vody má vliv na vodivost vody, a ovlivňuje tak funkci snímače vodivosti ve spotřebiči. Pokud znáte hodnotu vodi‐ vosti vody, můžete nastavením snímače dosáhnout lepších výsledků sušení. Změna nastavení snímače vodivosti: 1. Pootočte programovým voličem na dostupný program. 2. Současně stiskněte tlačítka Sušení plus a Proti pomačkání . Držte je stisknutá, dokud se na displeji nezo‐ brazí jeden z následujících symbolů: – nízká vodivost <300 µS/ cm – střední vodivost 300— 600 µS/cm – vysoká vodivost >600 µS/ cm 3. Opakovaně stiskněte tlačítko Start/ Pauza , dokud nenastavíte požado‐ vanou úroveň." - ukradeno z manuálu AEG
vodivost vody se dá nastavit třeba přidáním soli, ale domnívám se že to není správné vyjádření pro to co máte na mysli...
Zkuste rozvést jádro problému, proč řešíte vodivost vody a o jakou sušku jde. My máme AEG už přes deset let, měl jsem ji rozebranou prakticky do šroubku kvůli čištění kondenzátoru. Nicméně nikdy jsem neřešil, nakilk je, či není vodivá ta voda - jakože asi moc nebude, jelikož jde prakticky o destilovanou vodu, ale to ničemu přece nevadí, stejně skončí v kanálu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.