Nejste přihlášen/a.
dobrý den
mám takový zajímavý problém, koupil jsem si vodovodní baterii do umyvadla, přívod vody je jen zimná, ale baterie je klasická na teplou i zimnou. Po zapojení jsem zjistil, že je problém nemám namontovaný zeposda baterie druhou hadici (pr druhou vodu) a tudy mi teče voda
no nic, moje chyba, baterii nechci vracet, protože jsem nenašel od stejné značky baterii pro jednu vodu. Tudíž mám dotaz, existuje nějaká záslepka, kterou namontuji místo té druhé hadičky zeposda baterie?
snad jsem to vysvětlil dostatečně k pochopení
děkuji za rady
a nebo si dej dolu T kus a obě hadice našroubuj na studenou a bude ti jedno jak to pustíš a nic ti nepoteče
je to možný že takovou prkotinu potřebuješ poradit?
Kupte záslepku M8 nebo M10, s metrickým závitem a těsněním např. tady: , utahuje se imbusem č.5. V případě hadičky si vytváříte zdroj zahnívající vody a stále natlakované hadice , což je zdroj možné havárie.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.