Nejste přihlášen/a.
To se stava hlavne u plechovych a nerezovych nozu. U kovanych nerezovych je to diky mohutnosti mene caste a u kalenych z uhlikove oceli (at uz kovanych nebo plechovych) se to nestane vubec. Zase se ale muze spicka ustipnout. Krome napravy a davani si pozor se s tim asi neda nic delat.
Kdysi jsem se dozvěděl, že nože do myčky nepatří. Teď to dodržuji a každopádně ostré jsou teda dýl. Ale že by myčka ohnula špičku nože, to slyším poprvé. To by vám ten tlak vody musel dělat i dírky v myčce
Věřím, že v myčce by se mohly nože otupit, takže pěkné nože tam nedávám, ale nikdy se mi špičky neohnuly, ani v myčce, ani bez myčky.
Ne ani jeden nůž nemá ohnutou špičku!A proč? protože nůž nepatří do myčky,ještě tak možná příborový.Jinak VŽDY po použití se utře,nebo opláchne vodou a pak utře a dá se na stanovené místo do dřevěného boxu na nože nebo na magnetickou lištu .Řeznické nože, které moje občas používá pak do koženého pouzdra.Jo a zapomněl jsem ještě -vždy sev průběhu při používání nebo po použití přetáhne na ocílce!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.