Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ohnute spicky nozu

Od: ti odpovědí: 12 změna:
Zdravim, take mate ohnute spicky ostrych nozu? Mam podezreni na mycku. Poradte, zda resite take tento problem a zda lze tomu predchazet?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

4x

Občas to nějaký prase ohne když je líný hledat šroubovák.. Zabrousit a nabrousit, nepřepálit do modra, praseti urazit pracky...

111®
hodnocení

4x

někdo s bimi něco páčí...zavařeniny?

hodnocení

4x

To se stava hlavne u plechovych a nerezovych nozu. U kovanych nerezovych je to diky mohutnosti mene caste a u kalenych z uhlikove oceli (at uz kovanych nebo plechovych) se to nestane vubec. Zase se ale muze spicka ustipnout.*nevi* Krome napravy a davani si pozor se s tim asi neda nic delat.

Vidím to rovněž na nekvalitní nože. U nožů a věcí denní neustále potřeby nikdy nešetřím (vodovodní kohoutky, kliky dveří, hrnce na vaření...). Nervy mám jen jedny.

asiemil
hodnocení

2x

nože do myčky?

hodnocení

1x

Dejte si do kuchyně lino. Padají Vám nože ..

hodnocení

1x

Myčka určitě nože neohýbá, byť by se v ní mýt neměly. U nás jsem našel pár ohnutých špiček, mladej si občas něco klohní a nůž mu prostě upadne. Ale jde to docela dobře opravit přebroušením.

hodnocení

1x

Kvalitní nože se neohnou, ale prasknou.

jirib
27.11.20 16:41
hodnocení

0x
Jako jak?

hodnocení

0x

Kdysi jsem se dozvěděl, že nože do myčky nepatří. Teď to dodržuji a každopádně ostré jsou teda dýl. Ale že by myčka ohnula špičku nože, to slyším poprvé. To by vám ten tlak vody musel dělat i dírky v myčce :)

hodnocení

0x

Věřím, že v myčce by se mohly nože otupit, takže pěkné nože tam nedávám, ale nikdy se mi špičky neohnuly, ani v myčce, ani bez myčky.

hodnocení

0x

Ne ani jeden nůž nemá ohnutou špičku!A proč? protože nůž nepatří do myčky,ještě tak možná příborový.Jinak VŽDY po použití se utře,nebo opláchne vodou a pak utře a dá se na stanovené místo do dřevěného boxu na nože nebo na magnetickou lištu .Řeznické nože, které moje občas používá pak do koženého pouzdra.Jo a zapomněl jsem ještě -vždy sev průběhu při používání nebo po použití přetáhne na ocílce!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]