Nejste přihlášen/a.
Hledám nejvhodnější kompresorek na 230V může být i na 12V do autozapalovače s výstupem na kolo, jiné výstupy může mít také. Ale podmínka je vstupní napětí 230V a adaptér na pneumatiky.
Našel jsem tento:
Máte nějaký lepší návrh?
Nedávno jsem narazil na obdobný s testem (ještě možná někde bude na Youtube) - moto-pneu hustil 10 minut, auto-pneu 30 minut, při huštění nafukovačky na vodu skončila životnost i test. Osobně mám doma na 230V okolozahrady.cz/... (a to je nic moc pro hobby užití, profík by zaplakal) a v autě ruční cyklo-hustilku za 600 Kč (nahustím za pneu 10 minut). Osvědčené.
Já to mám na občasné použití převážně na dohuštění domácí vodárny aby to nebylo nutno dofukovat ruční hustilkou.
Na huštění expanzky užívám právě Scheppach - bezolejový kompresor (sice prý menší životnost, ale zase nemusím mít filtry na olej). Užívám ke spoustě dalších potřeb - vyfukování prachu, stříkaní barvou, pneu-kladivo, pneu-utahovací klíč, huštění pneu jízdních kol, .. Stojí v koutě po ruce. Jen ze spodu jsem si dal pogumovaná větší kolečka. Lepší vozit 16 kg než nosit v rukách.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.