Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co způsobilo prasknutí střešního okna?

Od: mibo odpovědí: 7 změna:

Zdraví místní rádce,

dnes ráno po probuzení jsme zjistili , že střešní okno na WC máme prasklé.

Najdříve jsme si mysleli , že na něj z venku něco spadlo , ovšem vnější část okna j v pořádku , bez poškození , prasklo tedy jen vnitřní okno , které se nevysypalo jen díky folii , kterou na okně máme.

Dokázal by mi někdo vyzvětlit , jak se to mohlo stát? V noci byl mírný mráz , ale to si myslím , že by spíš odneslo okno z venku než zevnitř , ještě před půlnocí okolo domu projelo něco hodně těžkého , že se celý dům zaklepal , myslíte že mohlo dojít k nějakému hnutí konstrukce a prasknutí?

Na 100% víme že do něho nikdo nebouhl a muselo se to stát běhěm noci , jelikož večer bylo ještě v pořádku.

Co způsobilo prasknutí střešního okna?
Co způsobilo prasknutí střešního okna? #2

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Občas se stane, že sklo samo od sebe praskne. Nejsou v tom žádný nadpřirozený síly, alébrž prosté pnutí v samotném sklu.
Udělá to většinou jen jednu prasklinu, málokdy jich je více. Ovšem tohle jsem ještě neviděl. Hezký.

gazda*
hodnocení

4x
U nás v práci prasklo stejným způsobem střešní okno od Veluxu. Když jsme objednávali nové, tak nám ve Veluxu řekli, že nějaká série těch skel má vadu a poslali nám nové sklo zdarma. Zjistili to na základě výrobního čísla na okně. Jestli je to Velux, tak jim zavolejte a zeptejte se, jestli to není stejný problém.
mibo
hodnocení

Moc děkuji za zprávu , ano , je to střešní okno Velux. Zkusíme tedy zavolat přímo do Veluxu , co nám na to řeknou.

hodnocení

4x

Zkuste zavola panu Patočkovi, ten je odborník z Veluxu. Tel: 724 106 245

Pošlete mu foto. Třeba vocapem.

doplněno 21.11.20 16:34:

Není to normální, jsem přesvědčen, že to pana Patočku bude moc zajímat.

mibo
hodnocení

Moc děkuji za kontakt , určitě pána budeme kontaktovat.

Jen mě trošku děsí , co všechno se mohlo stát , okno je přímo nad WC , kdyby tam nebyla folie a zrovna tam někdo seděl , mohlo by to dopadnou opravdu špatně ...

liska5
hodnocení

0x

To jsou nějaká záhadná pnutí ve skle ještě z výroby. Jednou v jídelně sama od sebe explodovala sklenička. Nikdo se jí ani nedotkl, stála a najednou prsk a byla na tisíc malých kousků.

bublaaa*

A nestřelil do ní někdo sniperkou oknem? Koukněte naproti oknu, jestli tam někde není díra *disko*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]