Nejste přihlášen/a.
Zdravim pánové,
prvně se tomu zasmějte, protože já tohle ještě nezažil. Takovej ten bref co se dává za mísu, tak nevim jak se to podařilo, ale spláchl se a uvízl někde "mezi" tak že záchod samozřejmě málo odtéká.
Tak a teď vážněji. Nějaké nápady? Zvon nezabírá, ruka v hajzlu nenahmatá krtek předpokládám plast nepožere, takže jediný řešení asi záchod sundat? Pakliže ano, nějaký tip pro amatéra při rozebírání, na co si dát pozor nebo tak? (závěsné wc)
Dík a zdar
Je potreba sundat zavesnou keramiku wc. Povolte srouby na wc keramice. Hlavne at to neposunete dal do kanalizace, protoze pak to budete hledat nekde ve stoupacce. Navod hornbach.cz/...
Dobrý den. Stalo se mi to před 5 lety. Sice ne s Briefem, ale s podobným přípravkem. Na to se nabalily papíry a bylo vymalováno. Já jsem sundal mísu, pozval kamaráda- instalatéra a ten použil tlak vody z kohoutku. Pomohlo to. Ale možná tu mísu nebudete muset sundat. Šoupněte tam hadici, ucpěte hadry, a vodu dejte na plné pecky. A musíte to ucpat kolem té hadice pořádně, případně tlačit rukou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.