Dobrý den, na bundě se mi zasekavá jezdec při pohybu tam i zpět. Nemáte někdo zkušenost s opravou? Nestačí na něm něco přihnout nebo připilovat? Obchody jsou zavřené a náhradní doma nemám. Děkuji
Dětem na zipu u botů jsem máznul jakýmkoliv tukem v domácnosti (nejlépe bez obsahu vody => sádlo je lepší jak máslo, nebo dobrá 100% mast na paty u nohou či jiný kosmetický "tuk").
Pokud si ještě pamatuji, tak na zadrhávací zip používala moje matka klasickou voskovou svíčku. Svíčkou několikrát přejela po zipu hore dole a hned šel rozepnout.
@inžinyrka: Podle mé zkušenosti bohužel hodně jezdců na sobě žádné číslo nemá. A pokud přece má, ještě to není záruka, že jezdec s tímto číslem bude na spravovaném zipu fungovat. Musí se to zkoušet. Proto je dobré si jezdce z již vyřazeného oblečení uschovávat.
Namazání zipu svíčkou nepomohlo, tak jsem jezdec vyměnil. Naštěstí to bylo nahoře na zipu vyřešené a domyšlené, že stačilo jezdec vyklonit na stranu a přes takovou výhybku krásně vyjel ven. Nasazení nového jezdce tím pádem bylo také tak jednoduché, jsem rád, že to tak již dokázali vymyslet Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.