Nejste přihlášen/a.
Hezký den všem, mám doma Gorenje digestoř na které mi vypovědělo službu jedno světlo. Chtěl jsem kontaktovat servis Gorenje, ale bohužel mi to neustále hlásí, že číslo neexistuje. Pokusím se světlo vyměnit sám (teda pokud ho seženu), ale nějak neumím vyndat to stávající. Je schopen mi někdo poradit, jak s ním ven?
halogenová žárovka, vytáhnout směrem nahoru, jde to ztuha. Při instalaci nové buď gumové rkavice nabo alespoň ubrousek, nesnáší mastnotu z prstů, může po zapnutí i prasknout..
co na tom není jasný? ze tím plechem mu nedrží patice na tu žárovku, buď je povolená nebo praskla a on neví jak se k ní dostat...aby to mohl opravit...fotka je trochu na prd ale pžedpokládám že tak jsou packy aby se ten plech da sundat
Asi jsem se špatně vyjádřil, ale díky za snahu. Žárovku vyměnit umím, i poznám, že je vadná. V tomto případě je bohužel patice pravděpodobně vylomená. Z obrázku to není patrné, ale žárovka, přestože je v patici zastrčená, je úplně volná a má špatný kontakt. Je zapotřebí vyměnit celé světlo a já nevím, jak ho dostat ven.
Teď už jsem se doufám vyjádřil dobře, ta patice není keramické, ale plastová (v podstatě je to jedno). Ale vylomená je ta patice v tělese světla, ta ve které drží žárovka. Samotná žárovka je v pořádku. Patice, neboli uchycení žárovky ve světle, je úplně volné a hýbe se. Špatné je to, co je schované za plechem u konce žárovky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.