Dobrý den, mám otázku. Chlapa nemám a nemám ani nikoho kdo by mi pomohl a chtěla jsem se zeptat...koupila jsem si sedací soupravu a mám si k tomu přišroubovat nohy, ale vůbec mi to nejde...šroubek je tak v polovině a dál se nehnu...neporadí mi někdo, jak mám dál postupovat? Jestli vedle vyvrtat jinou díru... Díky za každou radu a tip
Pokud bych si koupila novou sedačku a nešly mi přišroubovat nohy, nic bych rozhodně sama nevrtala, pozeptala se u sousedů, nebo vyhledala služby hodinového manžela.
Je lepší zaplatit pár set korun, než vrtáním sama zničit novou sedačku.
Tezko radit, kdyz nevim jak to vypada. Jinak se to bude resit, pokud se sroubuje do kovu a do dreva, zavisi taky na typu sroubu (nebo to taky nemusi byt sroub, vetsina zen nevi co je vrut a co sroub). Muze tam byt neco zapadleho, muzete mit malou silu, muze byt spatny zavit z vyroby.. muzete vyfotit tu diru a ten sroub?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.