Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nohy k sedačce

Od: jaruna* odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,
mám otázku. Chlapa nemám a nemám ani nikoho kdo by mi pomohl a chtěla jsem se zeptat...koupila jsem si sedací soupravu a mám si k tomu přišroubovat nohy, ale vůbec mi to nejde...šroubek je tak v polovině a dál se nehnu...neporadí mi někdo, jak mám dál postupovat? Jestli vedle vyvrtat jinou díru...
Díky za každou radu a tip

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tam kde budete skrutkovať skrutku,tak to miesto prevrtajte s tenším vrtákom ako je tá skrutka.Potom to pôjde ľahko.

hodnocení

1x

Pokud bych si koupila novou sedačku a nešly mi přišroubovat nohy, nic bych rozhodně sama nevrtala, pozeptala se u sousedů, nebo vyhledala služby hodinového manžela.

Je lepší zaplatit pár set korun, než vrtáním sama zničit novou sedačku.

hodnocení

0x
Nebo kratší šroubek.
Případně podstavcový šroub. To je s šestihrannou hlavou. Ten utáhneš normálně klíčem.

re4zon
hodnocení

0x
Tezko radit, kdyz nevim jak to vypada. Jinak se to bude resit, pokud se sroubuje do kovu a do dreva, zavisi taky na typu sroubu (nebo to taky nemusi byt sroub, vetsina zen nevi co je vrut a co sroub). Muze tam byt neco zapadleho, muzete mit malou silu, muze byt spatny zavit z vyroby.. muzete vyfotit tu diru a ten sroub?

senior
hodnocení

0x

Vrtat vedle novou díru určitě ne.

Co máte - normální šroubovák?

Pozvěte někoho s akušroubovákem /soused, kolega z práce, domácí manžel/.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]