Dobrý den.Prosím o radu. Na chodbě jsme oddělali skříňku a za ní je 5 cm mezera mezi dlažbou a zdí.Tato dlažba není nikde k sehnání. Jak to řešit? Díky za každý nápad.
Bud sezente stejnou dlazbu nekde po bazarech, nebo novou co nejpodobnejsi novou. S trochou snahy sezenete lehce. Pripadne to priznejte a vlepte tam pasek jine dlazby, treba bile a tim udelejte lem. 5cm zadna lista neprekryje, navic by to bylo hnusne a kdyby na to nekdo slapl, propadlo by se to.
Ano toto je jedno z možných řešení.Ale já osobně bych sehnal jakoukoliv dlažbuco nejblíž k původní barvě a z té nařezal proužky a doplnil,pak zaspároval
Zkuste to překlenout takovou umělou páskou,která se dává ke stěnám při kladení linolea a taky jsem to viděla jako přechod mezi pracovní deskou a kachlíky na stěně v kuchyni.
Mezeru bych zatmelil obarvenou pastou,vyrobenou z trošky penetrace se sádrou.Barvypráškové do interierů jsou na trhu.
re4zon
A jaky ma smysl tahle alchymie, kdyz sparovacka udela lepsi sluzbu a hlavne v presne barve (a i to je prasarna, i kdyz pochopitelna kvuli jedodussi praci, vlepit kousek dlazby je rozhodne hezci a trvale reseni). Nevidim duvod patlat neco s nizsi pevnosti a nejistym vyslednym zabarvenim. Jeste byste mohl poradit silikon nebo tapetu, to je taky Vase parketa..
Z jedné strany máte soklík ze stejné dlažby, z druhé strany máte prkennou obložku a k ní rohovou lištu. Na fotkách není vidět jak je stěna dlouhá a nepíšete jestli chcete aby roh v celé délce vypadal stejně. Máte 2 možnosti a to udělat to jak je to na levé straně nebo na pravé straně. Já bych strhl obložku a rohovou lištu v celé chodbě, sehnal nejpodobnější dlažbu a spárovačku a nalepil soklík v celé místnosti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.