Nejste přihlášen/a.
Dveře od jádra jsou staré, zrenovovala jsem je tapetou. Klika co tam byla, nefungovala. Koupila jsem novou, viz obrázek níže. V Obi mi jí doporučili, jenže ten díl co se strká skrz dveře je tak o 1 cm delší, než by měl být. Nechce se mi to řezat, protože pak by červík co se vrtá přímo do kliky v klice nedržel. Zavrtával by se do kovu a né do připraveného plastu nebo gumy, která je v klice připravená. Jinak rozměrově sedí. Šroubky pasují přesně na původní rozteč. Jen šroubky, k nové klice jsou menší - užší i kratší, než ty staré co jsem ze dveří vyndala. Tak že pozžiju nápad se sirkou a lepidlem. Dík za rady.
Mám tu novou otázku:
Nevíte, která klika pasuje do umakartových dveří?
díky za odpověďi
Jana
Toto kování spolehlivě pasuje. eben-kovani.cz/...
Já s tím žádný problém neměla, měnila jsem kování u 5 dveří asi před dvěma lety.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.