Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím vyčistit lištu v na kuchyňské lince?

Od: mana odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, měla bych na vás dotaz.
V kuchyni na kuchyňské lince máme mezi deskou a kachličkama plastovou, gumovou lištu.
Čím by jste vyčistili takovouto špínu? Děkuju

Čím vyčistit lištu v na kuchyňské lince?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Na všechno používám Zoom od Amvay amway.cz/... jde to naředit a jedna ta lahev mi vydrží skoro dva roky. Ještě se mi nestalo, že by tím něco nešlo vyčistit a navíc to jde velmi lehce. Když si to koupíte, tak to tím určitě lehce vyčistíte. Pokud je to hodně mastné a zažrané, tak použijte neředěné na mokrý hadřík. Možná se Vám to bude zdát drahé, ale ve finále to vyjde opravdu levně, když uvážíte jak krásně se s tím všechno vyčistí a na jak dlouho to vydrží.

Jj, souhlas, amway je super!

futra
hodnocení

2x

Já v kuchyni většinou čistím CIFem nebo kašičkou z jedlé sody a octa.Na sklokeramiku mám speciální krém.

hodnocení

2x

Akýkoľvek kuchynský čistič v spreji. Odmasťujú. Bril, Smac, Sanytol do kuchyne, Lidl, DM Denkmit, atď. Nastrekajte, rozťahajte s kartáčkom, nechajte pôsobiť pár minút, prekartáčujte a opláchnite. Pracujte v rukaviciach a jedlo schovať mimo dostrel kapičiek.

hodnocení

2x

Já bych to nečistil ale dal novou lištu. V Hornbachu mají 3m za 350 kč.Vyjímala by se čistě bílá.

mana
hodnocení

Dobře vyzkouším některou z rad, děkuji.
Kasička jedlé sody a octu se mi zamlouvá, to najdu doma :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]