Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vložit fotku do medailonku?

Od: lorry odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,
mám přívěsek - medailonek na krk, do kterého se dá vložit fotka.
Chtěla bych si nechat udělat fotku s dětma a vyvolat třeba v DM drogerii na počkání, vystřihnout a vložit do medailonku.
Jak prosím utrefit velikost dětí na fotce? Aby po vystřižení bylo možné vložit fotku a nebyla velká nebo zase malá, aby se tam vešly jen obličeje?
Jak vy jste to provedli?
Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Obrázek musíte zkoušet zmenšit tak dlouho, až z něj uděláte požadovanou velikost (samozřejmě v počítači). Pokud je medailonek malý, tak čím více osob bude na fotce, tím méně budou obličeje rozeznatelné.

lorry
hodnocení

Ano zmenšit obrázek v PC umím, jak jen odhadnout jak velké budou obličeje po vyvolání?
Děkuji

lorry
hodnocení

Fotku se mi podařilo vyvolat, vystřihnout a vložit bdo medailonku.
Dá se fotka teď něčím zalít, aby když se tam dostane vlhkost tak to přežila? Co třeba průhledným lakem na nehty nebo bezbarvým lakem ve spray na kov?
Děkuji

Zkuste si to na nějakém zbytku fotky "nanečisto". Také je možné použít laminovačku. Upravoval jsem tak cedulky ke zvonkovým tlačítkům.

lorry
hodnocení

Vyzkouším to na nějakém kousku fotky, děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]