Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výměna oken - doporučte firmu

Od: rybana* odpovědí: 6 změna:

Kdo mi může doporučit, poradit , dle vlastních zkušeností, spolehlivou firmu, která provede výměnu oken, stará za nová, asi plastová, případně i typ oken. Vekru ne!

Praha- východ, děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

My máme okna od Vávry, spokojenost. Je to pražská firma, zda je použitelná i u vás, nevím. oknavavra.cz/...

tomason*
hodnocení

0x

winko.cz/...

Tyhle má tchýně je spokojená cena byla vyšší.Máme Otherm i naši kamarádi cena byla velmi dobrá kvalita též,ale co sem koukal tak se spojilo s Vekrou a sou největší výrobce v ČR.

markus71*
hodnocení

0x

Volil bych firmy, které nepracují s polským materiálem. Osobně jsem objednal u SULKO, dále vím o RI okna a Vecra. Velice kvalitně dělá i firma SAMAT.

hop®
hodnocení

0x

V pražském paneláku máme Otherm, jsem celkem spokojen. Jako stavební firma odebíráme od pana Kadraby, okna-dvere-plast.cz/... a spokojení byli zatím všichni!

alvys
hodnocení

0x

Mám okna od Oknothermu Kaplice, pobočku mají v Kolíně. Profil je Veka. Cenově super, práce řemeslníků také super a celkově také zatim dobrý. V porovnání s Vekrou to je rozdíl nějakých 30 tisíc. Mám trojsklo a profil Alphaline.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]