Nejste přihlášen/a.
To vypadá jako by spodní část zdi byl např kamenný sokl a zeď promrzá. Při zvýšené relativní vlhkosti dochází ke kondenzaci. Ale vzhledem k intenzitě zamokření to vypadá na např tekoucí vodu kolem venkovní zdi / pokud tam není např poškozená, přicpaná - trubka vody či kanalizace/ a v tomto místě je tato voda zablokována. Měl jsem kdysi u starého baráku v jednom místě vlhkou zeď a našel jsem pod povrchem terénu velký kámen. Tento jsem vykopal a zeď je suchá / dále je pravdou, že jsem celý obvod domu obkopal a oddrenážoval/ .
Svedčí to o tom, že za dveřmi je zima a vedle dveří je tepelný most, pokud tam není trubka...
Zkuste změřit, jak je silná stěna? Za dveřmi je venkovní chlad?
Mi to připadá,že vlhkost je i na druhé straně dveří,jen je tam větráno při otevření dveří.Asi to bude vzlínající vlhkost,buď zatéká zvenčí dešťovka,nebo zemní vlhkost.Podrobněji zkontrolova,t.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.