Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám motorovou pilu Husquarna. Celý čas v pořádku, nedávno řezáno, až včera po nastartování, vypnutí sytiče a pokusu o řezání při přidání plynu se udusí a vypne. Na sytič běží klidně i pár minut v pohodě. Po přidání opět vypne, situace se stále opakuje. Filtry a hadičky čištěny, nic neštělováno (nemám speciální šroubovák - vypadá to že L a H mají speciální hlavičku), beznín čerstvý. Máte nějaké rady co s tím než zkusím servis? Děkuji
Měl jsem stejný problém u Stihl 180, byl to totálně zanesený vzduchový filtr, protože jsem jej od doby koupě neměnil ani nečistil. Zkus jej vyprat a nebo kup rovnou nový a uvidíš. Pokud se to tím nevyřeší, nehrabej se do toho, protože pilu pouze rozšteluješ a dej ji přímo do odborného servisu.
Benzín je jistě nový, protože před pár dny jsem normálně řezal, taky novým benzínem. Karbec profouknut. Ještě jsem nenapsal, že na výfuku je dost nespáleného benzínu, vytéká ven. Jo a víčko nádrže čisté pro přisávání vzduchu
nechci být zlej ale určitě tam dáváte směs olejem, né jen čistý benzín? Nicméně na šroub "H" ani nešahejte, ten bez otáčkoměru vůbec neseřídíte, naopak zníčíte spíše pilu celou. Vás zajímá tryska L, která řeší bohatost směsi. Ale je to opět lepší řešit servisem. Nestojí to svět si nechat seřídit pilu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.