Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Omyvatelná bílá barva

Od: rotorod® odpovědí: 9 změna:
Zdravím, máte někdo zkušenosti s bílou omyvatelnou barvou na zeď? Aby fakt byla dobrá a vy jste s ní spokojeni (nebo znáte někoho). Chci to do malého WC.
Děkuji za rady

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Před 15 lety jsem měl v koupelně ve sprcháči na stěnách bílý Latex. Plně nahradil dlaždičky!

doplněno 13.11.20 23:16:

@jabraka: Je to o zkušenostech. Já osobně bych si tapetu do sprcháče nedal ani náhodou. Tomu Latexu, který jsem já použil, se žádná tapeta ani v životnosti nevyrovná.

Bílý latex je dobrý, pokud pod něj nezateče. Potom se sloupne.Takže bude fungovat do doby, dokud sousedi v paneláku vás nevytopí.

hodnocení

2x

Velmi dobré letité zkušenosti - bílý Latex. Dá se do něj přilít malinko - pár kapek - různé jiné barvy, které prodávají ve skleničkách. Záleží na použité ploše zdi. Čím více plochy tím více barvy a Latexu. Já mám tak natřeno latexem + modrá přidaná barva - celé schodiště kolem zábradlí několik let a žádný problém. To samé na zdi v malé koupelně ve starším domě. V koupelně se často páří z vody a Latek na zdech je stále krásný. Latex se ředí vodou.

hodnocení

0x

Zkuste barvu Dulux. kvalitnibarvy.cz/...

jabraka*
hodnocení

0x

Já bych spíše doporučil tapetu.VINYL,nebo VLIES .Vzhled,cena životnost i odolnost je nedosažitelná jinými prostředky.Pro pohodáře je ještě možnost úpravy stěn benátským štukem.

JABRAKA

hodnocení

0x

Zkuste Primalex Ceramic

Omyvatelná bílá barva

hodnocení

0x

Já si teď kupoval extra super drahou omyvatelnou kvůli střešním oknům - aby nezatékala voda do sádrokartonu. Je to k ničemu. Původně jsem použil před 10ti lety fasádní barvu - tj. bílá venkovní fasádní. Tam máte jistotu. Příště si nenechám podavačem radit o novinkách a šáhnu zase po fasádní barvě.

hodnocení

Diky všem za rady

martin12*
hodnocení

0x

Jak se dá opravit tu a tam odloupnutý latex? Celá seškrábat nejde, jen ty odloupnutá místa. Pokud to znovu jen přetřu, tak to asi nebude hezké. Co se s tím dá dělat?

Omyvatelná bílá barva #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]