Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zápach z pračky

Od: pernstejn3* odpovědí: 8 změna:
Dobrý den všem, chci se zeptat zda by někoho nenapadla příčina zápachu z pračky..nad pračkou je umístěn ohřívač vody a hadice od pojišťováku o kterém vím že kape je svedena do čisticího otvoru podomítkového sifonu na který je připojena i pračka. Nenapadá mě už žádný rozumný důvod proč už u druhé pračky je po otevření bubnu cítit zápach z kanalizace. Žena pračku čistí a já filtr, tak nevím kde je problém ☹. Děkuji za případné nápady
Ještě mě napadlo, nejdříve byl připojen pojišťovák na originální vstup do sifonu a hadice od pračky na čistící, jenže v pračce byla po cca 2 dnech voda, tak jsem to otočil a teď tam není voda, ale smrad

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Do čistícího otvoru by se nic připojovat nemělo. Pokud z něj odšroubuju víčko, vyteče mi sifon, který funguje jako zápachová uzávěra.

Koupil bych rozdvojku, na tu napojil bojler a pračku a rozdvojku připojil do otvoru v sifonu, který je pro to určený, ne do čistícího!

pernstejn3*
hodnocení

To já vím,ale rozdvojku jsem tam měl s to předešlou pračkou a s touhle se tam nevejde..

Tato rozdvojka je co se týče prostoru za pračkou stejná jeko jednoduchá.

koupelny-cz.cz/...

pernstejn3*
hodnocení

Aha tak tu ani neznám, já mám tu do vidlice. Děkuju moc

hodnocení

1x

Já jsem měla tentýž problém. Bylo to tím, že odpad byl napojen za sifonem a tedy odpadní trubka ventilovala do pračky a myčky. Pak mi sifon namontovali za odpadní hadice a je po smradu.

trtr
hodnocení

0x

Zdravím, buben musí být po vyprání vždy zůstat otevřený, minimálně třeba dva dny. Pod bubnem (ve vaně pračky) a u čerpadla zůstává voda, která ztuchne.

pernstejn3*
hodnocení

Ale právě že tam je vody pod dvířka, takže to bude něčím jiným, ale nenapadá mě už čím ☹

skaly
hodnocení

0x
Dobrý den, tenhle problém jsem řešil před cca rokem a půl. Strašný smrad z pračky. Můžete vyměnit vypouštěcí hadici nebo znova vyčistit pračku. Používám lanzu nebo savo. Obojí jsou speciální čističe na pračku. Spustím speciální program a víc se nestsram. Čistím každý první den v měsíci. Dále doporučuji po každém přání otevřít dvířka a horní zásobník. Ať to všechno vyschne. Od té doby nemám problém. Ať se daří

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]