Dobrý den všem, chci se zeptat zda by někoho nenapadla příčina zápachu z pračky..nad pračkou je umístěn ohřívač vody a hadice od pojišťováku o kterém vím že kape je svedena do čisticího otvoru podomítkového sifonu na který je připojena i pračka. Nenapadá mě už žádný rozumný důvod proč už u druhé pračky je po otevření bubnu cítit zápach z kanalizace. Žena pračku čistí a já filtr, tak nevím kde je problém ☹. Děkuji za případné nápady Ještě mě napadlo, nejdříve byl připojen pojišťovák na originální vstup do sifonu a hadice od pračky na čistící, jenže v pračce byla po cca 2 dnech voda, tak jsem to otočil a teď tam není voda, ale smrad
Já jsem měla tentýž problém. Bylo to tím, že odpad byl napojen za sifonem a tedy odpadní trubka ventilovala do pračky a myčky. Pak mi sifon namontovali za odpadní hadice a je po smradu.
Zdravím, buben musí být po vyprání vždy zůstat otevřený, minimálně třeba dva dny. Pod bubnem (ve vaně pračky) a u čerpadla zůstává voda, která ztuchne.
pernstejn3*
Ale právě že tam je vody pod dvířka, takže to bude něčím jiným, ale nenapadá mě už čím ☹
Dobrý den, tenhle problém jsem řešil před cca rokem a půl. Strašný smrad z pračky. Můžete vyměnit vypouštěcí hadici nebo znova vyčistit pračku. Používám lanzu nebo savo. Obojí jsou speciální čističe na pračku. Spustím speciální program a víc se nestsram. Čistím každý první den v měsíci. Dále doporučuji po každém přání otevřít dvířka a horní zásobník. Ať to všechno vyschne. Od té doby nemám problém. Ať se daří
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.