Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na kočky a jejich močení

Od: lumir999 odpovědí: 10 změna:
Zdravim všechny.. Mema problém s kočkama...Chodí nam u domku čuurat ke vstupním dveřím a po rohoži. Když tam dáme novou rohož,stejně za pár dnu tam zase začnou chodit. Asi všichni víte jaky je to nepřijemný zapach :(
Poradte jak na ně,jak je odpudit s jejích čuracích mist!
Diky všem za rady a napydy.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cyril*
hodnocení

1x

Nejspolehlivějším řešením je udělat z koček ledviňák a hned se vám bude močit lépe.

1jara*

Velmi vtipné.

kytka*

Taky se říká vymáchat jim v tom čumák ,ale jen je chytit,že. *smich*

pepicak*
hodnocení

0x

na kočku počkat a při záškodnictví střelit do prdele

hodnocení

0x

Zkuste místo, kam kočka chodí, posypat mletým pepřem, já to nezkoušela, ale slyšela jsem to jako babskou radu.Ona to očuchá a půjde jinam, za zkoušku to stojí...

dejavu*
hodnocení

0x

Ono nestačí vyměnit rohožku, ale přebít ten pach Savem, přesto, jestli máte doma kočku, speciálné kočku mrouskající se, kocour si to bude značit jako své teritorium. Co kočky hluboce nesnáší, je močení na plech, ono jim to postříká nohy, zkuste tam na to místo po vydrbání Savem dát plech a jinak zkuste nasadit šantu kočičí někam, kde nebude škodit, že se budou válet, ev. kozlík lékařský, kočka za tím půjde jako zmámená. Pokud ani to nepomůže, tak jedině hafuša, který kočky ne zakousne, ale vyžene ze zahrady.

Kočky mají Savo překvapivě rády a jeho pach je paradoxně přitahuje!

papene*

Nevím jak jste to zjistil, ale naše kočky ho nemusí.Hlavně hned po nastříkání inkrim.místa mizí jinam.S pepřem to funguje taky chvilku.Na nic 100% jsme zatím nepřišli.*nevi*

kejki
hodnocení

0x

Moc možností není. Kočky nesnáší postříkání vodou, takže PIRa, elmag.ventil a voda. Ještě víc je pohaníte zásahem deodorantu, existují osvěžovače vzduchu s PIRou, jen musíte nějak zabezpečit vypínání pro lidi. S tím odrazem od plechu - moc tomu nevěřím, protože u mne kočky nejvíc milují značkování na igelit a krabice a ty jsou taky odrazuschopné.

Šanta nefunguje na všechny kočky, je o tom vlákno na zahradě.cz

pepicak*

když ono to olovo opravdu funguje, nevím teda jak budete běhat za kočkou s deodorantem, přitom stačí prak nebo slabší vzduchovka. kočky mam rád ale jsou věci co mě točí. ono je to ale také o lenosti, kdo z vás má trpělivost na ni počkat? asi je snazší si stěžovat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]