Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodají mi něco v hobby M. bez ŽL

Od: miramira® odpovědí: 9 změna:

Zdravím, prodají mi něco v hobbymarketu? nemám živnosták. Chci např. kus plechu 1 x 0,5 apod.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

007cz
hodnocení

2x

Objednáš přes net ,vyzvedneš na prodejně. Spousta marketu to tak má. Dnes jsem v jednom takhle nakupoval. Bez Ž,L, tě dovnitř nepustí.

gazda*
hodnocení

2x

Napr. Horni Bach ma rezervaci pres E-shop a pak osobne vyzvednout.

12.11.20 19:39
hodnocení

0x

Ne

hodnocení

0x

Urcite ne. V Unihobby jsem se musel registrovat na zivnostak, pak vystavili klientskou kartu pro dalsi nakupy.

hodnocení

0x

Tak záleží na koho natrefíš je to o lidech uplně stejně jako v životě.Bud tam bude zásadovej idiot a neprodá ti ani šroubek a nebo normálně smýšlející pohodovej borec a dá Ti co chceš vždyt je to pro ně kšeft.

Předevčírem jsem koupil cement bez ŽL.Včera dvě íčka a dnes kotouče do flexy.Vše jiné obchody.Nikdo to po mě ni nechtěl i když na dveřích bylo že prodej pouze živnostníkům z registrací.

Prostě to zkus o život nejde bud uspěješ nebo ne nic mezi tím není.

"Bud tam bude zásadovej idiot (který dodržuje vládní nařízení a podporuje zastavení pandemie)...,

nebo normálně (?) smýšlející pohodovej borec..." Který má všechna nařízení na háku a šíření viru považuje za pohádku.

Právě kvůli takovým názorům to tady teď vypadá, jak to vypadá. *zed*

Pohodovej borec ví, že člověk s živnosťákem může šířit koronavir stejně jako člověk bez živnosťáku a proto mezi tím nedělá rozdíl . A protože od vlády nic nedostane, musí si nějak na živobytí vydělat. S koronavirem se musí umět žít, nařízení nenařízení *smich*

hodnocení

Díky. Máme starosti s výukou atp. zkusí obj. Přes ten net.

hodnocení

0x

Byl jsem včera ve dvou železářstvích a normálně otevřeno. Do hobbymarketů už takřka nechodím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]