Nejste přihlášen/a.
Zdravím, prodají mi něco v hobbymarketu? nemám živnosták. Chci např. kus plechu 1 x 0,5 apod.
Urcite ne. V Unihobby jsem se musel registrovat na zivnostak, pak vystavili klientskou kartu pro dalsi nakupy.
Tak záleží na koho natrefíš je to o lidech uplně stejně jako v životě.Bud tam bude zásadovej idiot a neprodá ti ani šroubek a nebo normálně smýšlející pohodovej borec a dá Ti co chceš vždyt je to pro ně kšeft.
Předevčírem jsem koupil cement bez ŽL.Včera dvě íčka a dnes kotouče do flexy.Vše jiné obchody.Nikdo to po mě ni nechtěl i když na dveřích bylo že prodej pouze živnostníkům z registrací.
Prostě to zkus o život nejde bud uspěješ nebo ne nic mezi tím není.
"Bud tam bude zásadovej idiot (který dodržuje vládní nařízení a podporuje zastavení pandemie)...,
nebo normálně (?) smýšlející pohodovej borec..." Který má všechna nařízení na háku a šíření viru považuje za pohádku.
Právě kvůli takovým názorům to tady teď vypadá, jak to vypadá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.