Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastavení délky odpadu u pračky

Od: delina® odpovědí: 7 změna:

Mám pračku Indesit. Po stěhování budu potřebovat delší odpadní hadici. Přívodní se koupí delší a je šroubovací na obou stranách. Pro jednoduchost řešení jsem se rozhodla pro nastavení odpadní hadice spojkou. Může mě někdo říci, zda mohu použít komponenty od Jolly, píšou že jsou universální ke každé pračce a co budu vše potřebovat /hadice, spojka, kroužky kovové na utažení/ a co ještě? připojovat se bude do sifonu odpadu kuchyňského dřezu, kde je vývod.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Pokud vývod je koupí se patřičně dlouhá odpadní hadice pomoci spojky se nastaví hadice od pračky
Daj se spony utahnou a konec nastavené hadice se napojí k vývodu na odpadu a opět stahne sponou
Tot vše

hodnocení

1x

Už nic jiného, snad šikovnost.

hodnocení

0x

Spojku ber velkou, protože zúží světlost hadice a dobudoucna se zde může vytvořit ucpávka.

? Spojka je podle průměru hadice,není možno volit!

Pračková hadice má měkkou gumovou koncovku, která jde roztáhnout.

hodnocení

0x

Mám takhle nastavované 4 hadice přívodu a odpadu k pračce i k myčce. Už jsem stroje měnila a hadice vždycky seděly. Jen je potřeba koupit, nevím jak se tomu odborně říká, kroužky se závlačkou, dotahovacím šroubkem a vždycky všechno íím koužkem zajistit proti vypadnutí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]