Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pračka špatně ždíme

Od: hankamk odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

Začala mi špatně zdímat pračka,později jsem se od přítele dozvěděla že v pračce vypral madraci z křesla(pral ji na 2 hodiny)a že v půlce se mu to zastavilo tak to chtěl ždímat,nakonec přenastavil celou pračku.Filtr jsem vyčistila nic tam nebylo.

Časově přetahuje o 30minut,značka Whirlpool AWO/D43135/1.

Předem děkuji za odpovědi.

Přeji krásný den.Hanka

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nám taky dnes špatně ždímala pračka.Nakonec to byl jenom ucpaný odtokový filtr.Podívejte se nejdříve ne něj.

hop®

Pokud si znovu přečtete otázku, zjistíte, že jste nemusel psát odpověď...

miljan*

Chce to jenom vyčistit filtr. *pivo*

1jara*

Jestli že pere o dvacet minut déle, tak je něco s programátorem. Chtělo by to fakt mechanika.

vosikac*
hodnocení

2x

*jasne*Měli jsme poslední dobou s naší 11ti letou pračkou,shodou okolností též Whirlpool, stejný problém.Navíc byla i hlučnější*bum*.Ale to jsem později přičetl nedokonalému ždímaní.Stejně jsme již cca půl roku přemýšleli o koupi nové,tak jsme tak učinili.Při odpojování pračky od vyústění odpadu,jsem vyndal celý sifonek a zjistil,že kulička v něm,co slouží jako zábrana proti vracejícímu se zápachu byla obalená všelijakým nepořádkem a nejspíš ani tlak čerpadla už nestačil na řádné odčerpání vody.

No tak jsme objednali novou a stará putovala do práce,kde vydržela 4 praní:D

Dnes máme parní LG*palec*

pt®
hodnocení

0x

Možná prokluzuje řemen. Nedáváte příliš mnoho prádla? /a vyčistit filtr/ PT /stařenka/

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]