Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Začala mi špatně zdímat pračka,později jsem se od přítele dozvěděla že v pračce vypral madraci z křesla(pral ji na 2 hodiny)a že v půlce se mu to zastavilo tak to chtěl ždímat,nakonec přenastavil celou pračku.Filtr jsem vyčistila nic tam nebylo.
Časově přetahuje o 30minut,značka Whirlpool AWO/D43135/1.
Předem děkuji za odpovědi.
Přeji krásný den.Hanka
Měli jsme poslední dobou s naší 11ti letou pračkou,shodou okolností též Whirlpool, stejný problém.Navíc byla i hlučnější
.Ale to jsem později přičetl nedokonalému ždímaní.Stejně jsme již cca půl roku přemýšleli o koupi nové,tak jsme tak učinili.Při odpojování pračky od vyústění odpadu,jsem vyndal celý sifonek a zjistil,že kulička v něm,co slouží jako zábrana proti vracejícímu se zápachu byla obalená všelijakým nepořádkem a nejspíš ani tlak čerpadla už nestačil na řádné odčerpání vody.
No tak jsme objednali novou a stará putovala do práce,kde vydržela 4 praní:D
Dnes máme parní LG
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.