Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, odjela jsem z pronajatého bytu k rodičům, po dobu nepřítomnosti jsem chtěla vypnout bojler Tatramat. Žádné tlačítko ani páčka tam není. Pochopila jsem,že mám dát tedy otočné kolečko snad doleva na úplné minimum (nafotila jsem to, fotečky sem za chvíli vložím). Udělala jsem to správně? Děkuji
Pro boiler by měl být samostatný jistič, tak ten dát dolů, do polohy vypnuto. Je jednofázový.
Nejspíš se nestane vůbec nic, pokud je boiler plný vody a když nemá žádný odběr, voda v něm bude pomalu chladnout. Boiler má důkladnou tepelnou izolaci, nejspíš ani nesepne.
Nestane,klid. Termostat jsi dala na minimum. Na tzv. protizámrz. Bojler tedy zapne jen, když by byla teplota vody 5stupC a méně.
dekuji.uz jsem ctyri sta km od bytu - takze ale nic se zrejme nestane,kdyz neni jistic vypnut?nevim ani ktery to je,nikdo mi to neukzal,zadny technik ze spravy domu neni ani pritomen,ani me neinsruoval - dekuji vsem tady za rady,cenim si toho
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.