Dobrý den, v koupelně pod umyvadlem máme skříňku, která je zevnitř uchycena ke zdi dvouma držákama z obrázku. Jenže jeden držák prasknul a skříňka je teď mírně nakloněná, nyní podepřená. Jde někde tento držák běžně koupit? Případně jak to opravit? Děkuju
Připadá mě ten plech na zdi malinko nakřivo. Sundal bych skříňku, zkontroloval onen plech a po opravě dal skříňku zpátky a vyladil. Ty dva šrouby z plochy drží kování na skříňce, šroub na hraně kování je štelovací. Měl by být ještě jeden zespodu v hraně.
Měl jsem to rozebrané, ten plast je prasknutý, celé to kování pak padá dolů. Chce to nové, buď to samé nebo něco jiného? Co říkáte na železný držák, který bych si vyrobil?
Môžete priamo kúpiť rektifikačný uholník na zavesenie skriniek. Ak je na skrinke položené umývadlo (tj. nie je k stene pripevnené vlastnými šroubami), zvážil by som zavesenie v štyroch bodoch.
miri*
Koupil jsem nakonec obyčejný úhelník, vyvrtal do něj otvory a přišrouboval. Funkce je splněna. Děkuji za rady
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.