Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čerpadlo pračky hodně řve

Od: pepe* odpovědí: 8 změna:
Zdravím, mám už skoro 5 let pračku LG f6222 a poslední tři měsíce se všímám že čerpadlo pračky při vypouštění strašně řve. Už jsem čistil odpad co má dole a tam skoro nic není, je úplně čistý a rozebírat pračku se mi nechce, protože pračka má ještě 2 měsíce záruku. Chci se zeptat co to může dělat, kdyžtak proč se obrátit na reklamaci. Děkuji předem

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ccc*
hodnocení

2x

Zkusil bych ještě vytáhnout hadici z odpadu, pokud je tam připojená. Pustit pračku, a kouknout jaký má tlak při vypouštění a jestli ještě čerpadlo hučí. Pokud by měla malý tlak vody při vypouštění, může být ucpaná hadice. Pak jinak reklamovat.

pepe*
hodnocení

Podívám se. Děkuji

hodnocení

0x

Dokud běhá, nech ho řvát. Ta prodloužená záruka má stejně takové podmínky, že se to na "řvaní" čerpadla nebude vztahovat. Až přestane řvát a doběhá, vyměň ho a budeš mít pokoj.

doplněno 08.11.20 12:00:

Pak tedy reklamuj ihned a ne poslední den záruky. Uvidíš, jak budou reagovat.

pepe*
hodnocení

Právě že ona by se měla stahovat záruka i na tohle, spíš mi to přijde divný, protože vždy byla tichá že nebyla slyšet přes dveře ale teď když vypouští vodu tak řve přes dvě místnosti a to už takový 2 měsíce, často pračku čistím a nechápu proč tohle dělá když je o pračku pečováno aby vydržela ještě 10 let, ale možná to může být vadným čerpadlem, zkusím to teda vyreklamovat, třeba jí vezmou

hodnocení

0x

Je vidět vrtulka při sundání sítka filtru? Nenaráží lopatky těsně do okolí, kde by byl nános zbytků prášku nebo vodního kamene?

pepe*
hodnocení

S vrtulkou jde normálně točit, o nic nedře a žádný hluk nevydává při točení
pepe*
hodnocení

A žádný vodní kámen tam není nikde ani okolo odpadu vevnitř ani žádný bordel co by to mohlo dělat.

pepe*
hodnocení

Ještě jsem našel podobnou diskuzi co se stala mě, ale moc mi nepomohla, myslím že to je blbost vytáhnout přes noc ze zásuvky když je celou dobu vypnutá a žádnou chybu nehlásí jen řve. Spíš už teď hledám papíry od ní, natočím video a půjdu zítra do Planea, pokud není zavřené.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]