Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám už skoro 5 let pračku LG f6222 a poslední tři měsíce se všímám že čerpadlo pračky při vypouštění strašně řve. Už jsem čistil odpad co má dole a tam skoro nic není, je úplně čistý a rozebírat pračku se mi nechce, protože pračka má ještě 2 měsíce záruku. Chci se zeptat co to může dělat, kdyžtak proč se obrátit na reklamaci. Děkuji předem
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
Dokud běhá, nech ho řvát. Ta prodloužená záruka má stejně takové podmínky, že se to na "řvaní" čerpadla nebude vztahovat. Až přestane řvát a doběhá, vyměň ho a budeš mít pokoj.
doplněno 08.11.20 12:00:
Pak tedy reklamuj ihned a ne poslední den záruky. Uvidíš, jak budou reagovat.
pepe*
Právě že ona by se měla stahovat záruka i na tohle, spíš mi to přijde divný, protože vždy byla tichá že nebyla slyšet přes dveře ale teď když vypouští vodu tak řve přes dvě místnosti a to už takový 2 měsíce, často pračku čistím a nechápu proč tohle dělá když je o pračku pečováno aby vydržela ještě 10 let, ale možná to může být vadným čerpadlem, zkusím to teda vyreklamovat, třeba jí vezmou
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]