Dobrý den, omlouvám se za nadpis otázky, ale nevím co by to mohlo být. Když jsem se dnes ráno probudil, slyšel jsem hlasité bublání z koupelny. Když jsem vešel byla všude voda, špína a zápach. Je to panelákový byt v přízemí.
Buď nevhodně provedené připojení vaší koupelny do hlavní stoupačky nebo přicpané svislé odpadní potrubí, případně špatně provedené (nebo vůbec neprovedené) odvětrání kanalizace.
V potrubí vznikne podtlak, který vysaje vodní zápachové uzávěrky, a odtud jde potom zápach.
doplněno 08.11.20 12:09:
V tomto případě bude stoupačka ucpaná pod úrovní kde jste připojeni Vy. Toto by mělo řešit SVJ a pozvat instalatéra který provede vyčištění ucpané stopuačky.
Nějak jsem přehlédl tu vodu a špínu vytékající k vám...tak se omlouvám.
A případně do opravy zastavit vodu na hlavním uzávěru pro váš a hlavně byty nad vámi, ať se netopíte...pokud to vůbec neodtéká. A informovat sousedy nad vámi...o havarijním stavu ucpané kanalizace.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.