Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Zdravím všechny zdejší kotelníky a příznivce automatických kotlů na uhlí. Od této topné sezony topím v aut. kotli zn. ekoscroll economic 25kw. Skamarádil jsem se s ním vcelku rychle,vše mi funguje celkem dobře až na jednu malou drobnost,proto píši sem. Ať dělám co dělám,dělají se mi na hořáku spečence,někdy i větší kusy,které brání plynulému hoření a jsem nucen je pravidelně pohrabáčem odstraňovat. Zkouším nastavení dle výrobce,ubírat výkon ventilátoru,čas přidávání paliva,prostoj...,stále se mi tam tvoří. Už mne napadá pouze jedna věc a to čerstvě narubané uhlí,které není dostatečně vyschlé.Kotel nemám nijak znečištěn,čištění proběhlo po měsíci/jen malá hromádka prachu/. Jsem kotlem nadšený,jen tohle mi radost kazí. Napíše mi někdo svou zkušenost,radu...co s tím?
Děkuji mnohokrát
Uhlí mám Ledvice,nebo aspoň jsem si hi objednal. Zda to tak je,to nepoznám. Dovozce mi tam může zamíchat co chce. Postupně ubírám vzduch z 35 na 28% a zlepšení trochu je,ale níž už si to neumím představit. Tak nevím
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.