Nejste přihlášen/a.
Dobrý den! Byt vytápím plynem, v bytě mám regulátor teploty (zn. Salus). Požadovanou teplotu občas měním (noc x den, zimomřivá návštěva atd.) v rozmezí asi 19,5 až 21 stupňů. Včera jsem zjistila, že se údaj na displeji liší o asi plus 5 stupňů od skutečné teploty v místnosti. Ale regulátor funguje. Když nastavím ještě vyšší teplotu, kotel zapne. Když snížím, kotel vypne. Co je to za problém? Je to signál něčeho závažnějšího? Nebo si mám jen sama pro sebe zvyknout na jiná čísla a skutečnou teplotu v bytě měřit klasickým nástěnným teploměrem?
Zaoberal by som sa s tým v prípade, že by ste v byte mali teplotu mimo Váš komfort. Ak to hreje "tak akurát", ani zima ani moc hic, netrápil by som sa s tým. Položte k termostatu ďaľšie dva teplomery a odčítate tri rôzne hodnoty.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.