Nejste přihlášen/a.
1. - dozy-na-potraviny.heureka/...
nebo
2. - eshop.tescoma.cz/...
Jde mi ohledně toho ,že první nadoba nemá unikátní vzduchotěsné víčko , jaký je v tom rozdíl?
Doporučuji kameňák se žlábkem na vodu; tedy s "těsněním"...ten váš z odkazu se mi nelíbí...pokud zelí nebo jiná zelenina není "uzavřena", poměrně rychle měkne, kazí se...máme 18 litrový, vejde se do něho cca 28kg zelí, váha před před nakrouháním...podobný tvar, jak na obrázku.
Tady na výběr...různé velikosti
Zde je trochu jiný systém, ale je tam těsnění a "bublátko", chycené gumou, po zkvašení se přikryje poklicí bez otvoru...taky řešení pro menší množství...zeleniny...
spíše bude záležet na množství zelení co chcete "naložit".pokud je toho víc tak kaměňák z odkazu č.1 pokud tak kolem 1kg tak viz odkaz 2..
No jo zase jsem blbě četl ten 2 odkaz je na 5l a první je na méně.zběžně jsem zkoukl a vypadalo to jak klasika na 10? 20? litrový kameňák!
Zelí nakládám do plastových 15 l kyblíků od barvy interierové.Dobře vymytá nádoba s vloženým pytlem PE funguje dost dobře.Pytel obsah utěsní,dávam na něj víčko z menčího kyblíku a zatížím dlaždicí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.