Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak rozdělat splachovač kombi za mísou

Od: kalosdos odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, potřebuji poradit jak rozdělat ten mechanizmus splachování, je tam tlačítki na méné nebo více spláchnutí a už to zlobí , chco to nějak vyčistit nebo vyměnit . můžete mi někdo poradit postup ,abych něco neulomil ,děkuji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ccc*
hodnocení

1x

Zmáčkni ten půl měsíc tlačítko a to kulatý přidrž. A pak to kulatý vytáhni ven. A pak vytáhneš i to druhý , půlkulatý. Pod tím je šroub z umělý hmoty na křížák - ten vyšroubuj a vyndáš pak vše ven. Pak stačí to víko odendat.

Obráceně. Zmáčknete to kulatý, a ten půlměsíc podeberete a vytáhnete, potom půjde i to kulatý ven.*smich*

Ještě je tlačítko s malým trojúhelníčkem od Alcaplastu. To se jen vyšroubuje celé

06.11.20 00:01
Jak rozdělat splachovač kombi za mísou

hodnocení

0x

Nevim, co mate za typ kombi wc. Obecne tlacitko vysroubujete a sundate viko nadrzky nebo vnitrek tlacitka opatrne vyloupnete a zbyvajici cast tlacitka povolite krizovym sroubovakem. Nove typy splachovacich systemu pujdou pootocenim vycvaknou ven a pripadne opravit nebo vymenit. Kdyby bylo foto wc, tak by to bylo lepsi...

kalosdos
hodnocení

No,a co potom ,jak se vyšroubuje ten splachovač,když ho chci vyčistit,nebo vyměnit?

hodnocení

0x

Podle typu splachovače je různý postup demontáže vrchního krytu.

triker.cz/...

Při výměně musíte demontovat celou nádobku.

google.com/...

kalosdos
hodnocení

Tak to už si netroufnu ,já mám ten jednoduší co se to dá celé pootočit a vyndat. Byla za mnou sousedka ,je sama ,tak a má tenhle tip,do toho nejdu. Mohou být urezlé šrouby a podobné problémy.

Ano, bez šikovnosti, nářadí, náhradních šroubů se do výměny nepouštějte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]